2777
2789
عنوان

این کار خواستگار منطقی بود یا نه 🤔قبل خواستگاری چیا رو میپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 55 پست
چه توقعی داریمگه همه ی خواستگارا قراره با دلباختگی جلو بیانپسر هم حق داره بره خواستگاری و نپسندهکارش ...

درسته منطقی اش اینه 

ما خیلی دراماتیک فکر میکردیم

ولی خب من اگر پسر بودم و از یکی خوشم میومد قبل حتی یه جلسه آشنایی زرتی بدی های شغل ام رو نمیگفتم

میذاشتم حداقل یه جلسه ببینمش مخش رو بزنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سال قبل ازدواج کردم 

قبل تر شاید دوسال قبل تر یکی زنگ زد خونمون پسره پزشک بود  گفتن ما با  هدیه چادر میایم خواستگاری  که عروس خانم حتما چادر بپوشه  من محجبه بودم ولی چادری نه

من همون جا رد کردم و اتفاقا خوشحال شدم قبل اینکه بیان تکلیف روشن کردن

من خیلی سال قبل ازدواج کردم 

قبل تر شاید دوسال قبل تر یکی زنگ زد خونمون پسره پزشک بود  گفتن ما با  هدیه چادر میایم خواستگاری  که عروس خانم حتما چادر بپوشه  من محجبه بودم ولی چادری نه

من همون جا رد کردم و اتفاقا خوشحال شدم قبل اینکه بیان تکلیف روشن کردن

چه توقعی داریمگه همه ی خواستگارا قراره با دلباختگی جلو بیانپسر هم حق داره بره خواستگاری و نپسندهکارش ...

درسته منطقی اش اینه 

ما خیلی دراماتیک فکر میکردیم

ولی خب من اگر پسر بودم و از یکی خوشم میومد قبل حتی یه جلسه آشنایی زرتی بدی های شغل ام رو نمیگفتم

میذاشتم حداقل یه جلسه ببینمش مخش رو بزنم😂

احتمالا ایشون قبلا بخاطر شرایط کاریش جواب رد شنیده برا همون اینجوری گفته خاسته بابت این موضوع خاطرش جمع باشه بعد بیان جواب رد شنیدن برا پسرام سخته دیگه فکر کن داداش خودت باکلی ذوق وشوق و بگیر ببند برید خاستگاری براش جواب رد بدن خب تا چندوقت ممکنه حالش بد باش اینا چشمشون ترسیده بوده 

آدم منطقی هست دیگه خواستگاری سنتی همینه، آخه توی همین سایت دخترها کافیه بفهمن طرف از نظر مالی خیلی خ ...

چقدر عالی گفتی....چند سال پیش دختر خانومی بودن که یک خواستگار از قومیت خاصی داشتن...هی تاپیک میزد و نظر   میپرسید..با توجه به عقاید و سبک زندگی دختره همه گفتن که ازدواج نکن ولی چون شرایط مالی و اصل و نسب پسره خیلی اوکی بود و در واقع آقازاده اون قوم بود دختره جواب مثبت داد...از فردای روز عقد دمار از روزگار پسره درآورد که باید همه چی به خواست من باشه و وقتی پسره قبول نمیکرد کل اون قومیت رو به فحش های رکیک میبست...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

من خیلی سال قبل ازدواج کردم قبل تر شاید دوسال قبل تر یکی زنگ زد خونمون پسره پزشک بود گفتن ما با هد ...

وای چقدر پر رو بودن اونا باز 

ولی خب بحث شرایط شغلی یکم با پوشش فرق میکنه 

وای چقدر پر رو بودن اونا باز ولی خب بحث شرایط شغلی یکم با پوشش فرق میکنه

اصلا به پر رویی ربط نداره

اون حتما زن چادری میخواسته  پررویی نیست به خودش مربوطه

اون طرف هم ترجیح داده موقعیت شغلی رو بگه اگه اوکی نبود وقت دو طرف تلف نشه 

هیچ کدوم پررویی نیست منطقیه

عزیزم‌ واقع بین باش...ازدواج سنتی اولش با منطق هست نه از روی دلباختگی.در واقع دلباختگی بعد از رفت و ...

نمیدونم شاید اینجوری که شما میگید هم باشه 

ولی مثلا من اگر خودم پسر بودم و از یکی خوشم میومد همون ب بسم الله نمیومدم بدی های شغل ام رو بگم 

البته که کار منطقی اش همینه 

نمیدونم شاید اینجوری که شما میگید هم باشه ولی مثلا من اگر خودم پسر بودم و از یکی خوشم میومد همون ب ب ...

عزیزم میدونم شاید زیاد خوشتون نیاد ولی از این به بعد به شرایط و خود پسر بیشتر توجه کنید و منتطقی تر فکر کنید....الان ازدواج ها سخت شدن ...حیفه موقعیت خوب ازدواج رو از دست بدید...

منم جوانی به حواشی بیشتر دقت مکردم و منطقی نبودم و تاوان اش ر  تو ازدواج پس دادم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

عزیزم میدونم شاید زیاد خوشتون نیاد ولی از این به بعد به شرایط و خود پسر بیشتر توجه کنید و منتطقی تر ...

درست میگی عزیزم خیلی باید دقت کرد 👌🏻🤍

این مورد هم چون واسه خواهرمه من هی کنکاش میکنم و از این و اون میپرسم

خواهرم از ظاهر و تیپ پسره خیلی خوشش اومده واسه همین ناراحت شده که همین قبل جلسه اول اینجوری کردن میگه شاید از ظاهر من خوشش نیومده خیلی 

ولی بنظر منم پسره منطقی رفتار کرده عقل اش به چشم اش نیست این خواهرمه ک بچه اس