2777
2789
عنوان

یعنی واقعا عاشقمه یا قصدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااا عزیزم دلش گیر دیگه تو نمیخوایش چرا

عجیب نیست؟حس می‌کنم ممکن نیست حسش واقعی باشه

من ازدواج کردم جدا شدم ایشون مجردن هنوز

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

من بچه دارو اون مجردهدلم جای دیگه استکلارهیچوقت بهش حسی نداشتمبرادر زنداداشمه اینم بی تاثیر نیست😂اخ ...

اگه حسی بهش نداری بی خیال محکم بهش جواب نه بده

علاقه به مرور بوجود نمیاد

ازدواج دوم باید دقت عمل لازم به خرج بدی

اگه حسی بهش نداری بی خیال محکم بهش جواب نه بدهعلاقه به مرور بوجود نمیادازدواج دوم باید دقت عمل لازم ...

گفتم مستقیم بهش گفتم اگه بخوام ازدواج کنم هم انتخابم شما نیستی یه مدت خبری نیست دوباره میاد گند میانه به زندگیم

من خواهرم طلاق گرفت اونقدر پیشنهاد بهش دادند که به گریه افتاد کسایی شروع کردند به پیشنهاد دادن که اصلا فکرشو نمی‌کردیم همه هم عاشق بودند وادای عاشقی در می آوردند کلا ذهن مردا نسبت به خانمایه مطلقه مریضه 

مردی که باهاش بودم اصلا این مدلی نبود،این برام عجیبه

منم یه مزاحم چندین ساله داشتم ولکن نبود اصلا هرچقدر باهاش بد رفتار میکردم هی باز میومد حالم ازش بهم میخورد خیلی رو اعصاب بود

مدل مردا این شکلیه ولی ما خانوما کم کم حسمون زیاد میشه تو رابطه

من خواهرم طلاق گرفت اونقدر پیشنهاد بهش دادند که به گریه افتاد کسایی شروع کردند به پیشنهاد دادن که اص ...

قبل ازدواجم هم خواستگارم بود

منم یه مزاحم چندین ساله داشتم ولکن نبود اصلا هرچقدر باهاش بد رفتار میکردم هی باز میومد حالم ازش بهم ...

بیشتر عامل بلاست تو زندگیم