2777
2789
عنوان

یعنی واقعا عاشقمه یا قصدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 50 پست
مطمئنم کنار اون خوشبخت نمیشم،بیشتر یه حس عذاب وجدان مسبت بهش دارم البته کم

خب پس بهش توجه نکن اگه انقد مطمنی براز دلش آرزوی صبر کن امیدوارم خوشبخت بشید هردوتون

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی 💞

عزیزم حس ی طرفه ممکنه خیلی قویی باشه اینو فقط کسایی درک میکنن ک ی زمان عشق ی طرفه تجربه کردن اگه نمی ...

اخه یه چیزی وجود داره به اسم عزت نفس

من بهش مستقیم گفتم اقا بخوام دوباره ازدواج کنم هم انتخابم تو نیستی یه مدت خبری نیست دوباره از این ور اونور سر و کله اش پیدا میشه

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس بهش توجه نکن اگه انقد مطمنی براز دلش آرزوی صبر کن امیدوارم خوشبخت بشید هردوتون

ممنون

واقعا لایق خوشبخت شدن هست

اخه یه چیزی وجود داره به اسم عزت نفسمن بهش مستقیم گفتم اقا بخوام دوباره ازدواج کنم هم انتخابم تو نیس ...

درسته ؛امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه  من خواستم برات باز کنم موضوعو تا زیاد ازش بدت نیاد یکم بتونی بهش حق بدی 

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی 💞

میخادت دیگ وگرنه انقد خودشو کوچیک نمیکرد ولی اگر‌نمیخایش قبول نکن

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
میخادت دیگ وگرنه انقد خودشو کوچیک نمیکرد ولی اگر‌نمیخایش قبول نکن

یه حس بدی میگیرم انگار قصد دیگه ای داره