2777
2789
عنوان

مزخرف ترین دوران زندگی هر دختری دوران عقدشه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 31 پست
آخ گفتی منم مضخرف بود چون نامزدمو دوست نداشتم خانوادش هیچ کاری برام نمیکردن و همسرمو حمایت نمیکردن د ...

الان درست شده بعد چندسال؟؟

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان درست شده بعد چندسال؟؟

منم کنجکاوم بدونم چیشد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

طرفایه ما که عقد همون ازدواج محسوب میشه و دختر کلا میره خونه مادر شوهرش میمونه تا زندگیش آماده شه

والا رسم شما خیلی خوبه، من سه ساله عقدم، هنوز وسایلم تکمیل نشده، اصلا خسته شدم از عقد موندن ، هیچ انگیزه و ذوقی ندارم واسه عروسی ک اونم معلوم نیست کی بشه😕

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
😔😔😔

چند سالته 🥺 اشکال نداره بذار ازدواج کنی ایشالا همسر مهربون و خوبی باشه برات این روزا جبران شه. دوران عقد واقعا بده حتی آدم فکر جدایی هم ب سرش میزنه اما بعد از عروسی همه چی فرق میکنه نگران نباش. 

اونم داره تلاش میکنه تا پول مراسم عروسیو جمع کنه

خب چه نیازی عروسی پول همون بزارین واسه یه کار دیگه 

الکی واسه یه شب کلی هزینه ک خرج ازشم مهمون ها درس ک حسابی کادو نمیدن

به جاش یه لباس عروس بپوش برو ارایشگاه یه مهمونی ساده درحد خانواده بگیر یا برو ماه  عسل

والا رسم شما خیلی خوبه، من سه ساله عقدم، هنوز وسایلم تکمیل نشده، اصلا خسته شدم از عقد موندن ، هیچ ان ...

یعنی اصلا خونه مادر شوهرت نمیمونی؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
اونم داره تلاش میکنه تا پول مراسم عروسیو جمع کنه

سلام. عزیزم یک پیشنهاد میدم خوب بهش فکر کن. 

میگم عروسی نگیرید. شما میخوایید پشتوانه ی مالی که به زحمت جمع کردید رو بدید شام و نهار و تالار  و کرایه لبلس و...؟ خوب چرا؟ یک ماه عسل برید و تمام. اون پول رو برنید به زخم زندگی. 

در ضمن دراز کشیدن جلوی پدر، زشته. چه برسه که پشت بکنی. حق داره دلگیر بشه. 

برای بقیه حرفها هم نشنیده بگیر. زود به دل نگیر. 

والا رسم شما خیلی خوبه، من سه ساله عقدم، هنوز وسایلم تکمیل نشده، اصلا خسته شدم از عقد موندن ، هیچ ان ...

به خدا با ثسیله ی کم هم میشه رفت سر زندگی سخت نگیر از این وضعیت در بیا از شوهرت بخواه یه عروسی کوچیک بگیرید برید 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
یعنی اصلا خونه مادر شوهرت نمیمونی؟

دوسه ماه یه بار اگه اگه برم، ولی زیاد نمیذارن خانواده،، اونم  ماهی یه بار میاد خونمون

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم