2777
2789
عنوان

زندگی کنار مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست

عزیزم نمیگم بده خب ولی یه مشکلی هستتتتتتتت من الان تو یه ساختمونیم خب..... فکر کن من دارم خونه تکونی ریزی میکنم خونم در نامساعد ترین حالت ممکن بود مادرشوهرم اومدددددددد خودم شلخته پلخته خونم نامرتب خب زشته آدم خجالت میکشه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی چاره ایی نداری باید قبلش خیلی چیزا یاد بگیری

همین نی نی سایت رو بچرخ از تجربیات کسایی ک کنار خانواده شوهر زندکی می‌کنند استفاده کن. از اشتباهاتشون درس بکیر ک فلان کار رو انجام ندی و از سیاست‌های خوبشون هم یاد بگیر.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

به نظرم بستگی داره که چطور خانواده ای باشن بعضی خانواده های شوهر نعمتن 

ولی چقدر خوبه که شوهرت به فکر استقلال هست این خودش نعمت بزرگیه نشان دهنده بلوغ عقلیه که به این درک رسیده که نباید محیط زن و شوهری با محیط خانواده یکی بشه قدر همچین شوهری رو بدون اسی خیلی از مردا هستن زنشون رو زجر کش میکنن با اعتقادات مزخرفشون به خاطر تعصب بی جا نسبت به خانوادشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اگه رفتا امد رعایت بشه

اگه مهمون میاد انتظار نداشته باشن شما بری کمک

خیلی اگه ها رعایت بشه میشه تحمل کرد

ولی از اول رو نده یکم سرسنڭین باش باهاشون قاطی نشو

تا فاصله رعایت بشه 

با خداباش پادشاهی کن

باسیاست جلو برو 

صمیمی نشو 

احترام بگذار خودت و شوهرت هر دم و دقیقه نرید اونجا 

برای خودت برنامه داشته باش اگه شاغلی باشی که خیلی بهتره

اگه جایی را هم پیش فروش کنید پیش فروش کنید 

خونه هر روز گرانتر میشه 

قسطهای پیش فروش را بدهید بگذارید همه بدونند شما دارید قسط میدهید وگرنه روی همه چیز زندگیت حساب میکنند از کمک خودت و شوهرت گرفته تا حقوقتون و وسایل زندگی تون 

همون اول همه کلید و قفلها را عوض کن کلید زندگیت فقط دست خودت و شوهرت 

نمیدونم این جوری زندگی کردن سخته مستقل نیس ادم راحت نیس انگار

عزیزم طبقه هاتون متفاوته پیش هم نیستین که راحت نباشی 

توروخدا شکرگزار باشین اونا دارن بهتون لطف میکنن

بعدا که شرایط خرید خونه داشتین بخرین و برین

اگه رفتا امد رعایت بشهاگه مهمون میاد انتظار نداشته باشن شما بری کمکخیلی اگه ها رعایت بشه میشه تحمل ک ...

مثلا شوهرم نهارا نمیاد منم بالا تنهام باید حتما برم با اونا غذا بخورم و یا براشون غذا درست کنم نمی دونم چه کار باید کنم 

مثلا شوهرم نهارا نمیاد منم بالا تنهام باید حتما برم با اونا غذا بخورم و یا براشون غذا درست کنم نمی د ...

اصلا قبول نکن

بگو منم شرایط دارم اگه قبول کردی منم میام اونجا برای زندگی 

با خداباش پادشاهی کن
مثلا شوهرم نهارا نمیاد منم بالا تنهام باید حتما برم با اونا غذا بخورم و یا براشون غذا درست کنم نمی د ...

تلاش کن نرو برو یک جای کوچیک مستقل زندگی کن اگر میخوان کمک کنن واحدتون را اجاره بدهند هر ماه اجاره اش را واریز کنن

عزیزم طبقه هاتون متفاوته پیش هم نیستین که راحت نباشی توروخدا شکرگزار باشین اونا دارن بهتون لطف میکنن ...

خب من شوهرم نهارا نمیاد من بالا تنهام حتما اونام انتظار دارن من همیشه نهارا برم پیش اونا بخورم وبرا نهاراغذا براشون درست کنم خب من دوس داشتم نهارو شام خودم برا خودم درس کنم و بخورم نمی دونم باید چکار کنم