2777
2789
عنوان

از یه پسر افغان خوشم اومده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8291 بازدید | 347 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگ شده ایران که نمیتونه نژاد اصلیش رو تغییر بده به نظرم کلا موضوع خوبی انتخاب کرده برای پر بازدیدی

عزیزم من دنبال پربازدیدی برای چی اخه باشم اگر طرف ایرانی بود میگفتم ایرانیه پناه برخدا اینجا نمیشه یه راهنمایی هم گرفت 

عزیزم من دنبال پربازدیدی برای چی اخه باشم اگر طرف ایرانی بود میگفتم ایرانیه پناه برخدا اینجا نمیشه ی ...

بابا اسی بذار ببینیم ماهم عه

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
این ازایناس ک ننش ایران بدنیاش اورده بزرگ شده ی ایرانه شبیه شده ب ایرانیا

الان یعنی یه مادر باردار نیجریه ای ماه اخر بارداری رو بره روسیه و بچه رو اونجا بدنیا بیاره بچه بور و چشم رنگی میشه؟

هست ولی معلومه بزرگ شده ایرانه

حداقل اگر پدر یا مادرش ایرانی بود 

بازم یه حرفی 

درسته قبلا افغانستان هم جز ایران بوده ولی بازم خیلی خیلی فرق هست بین افغانی و ایرانی 

بازم یه رگ افغانی بودن تو چهرشون مشخص میشه 

یادمه تو مدرسمون یکی از بچه ها 

مامان 

مامان بزرگش افغانی بوده بعد این همه سال هنوز یه رگ افغانی انگار تو چهره اش میشه دید 

بزرگ شده ایران که نمیتونه نژاد اصلیش رو تغییر بده به نظرم کلا موضوع خوبی انتخاب کرده برای پر بازدیدی

ترو خدا جمع کنید بساط کاراگاه بازی رو... 

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿