2777
2789
بیا بیا فقط اهنگ بخون دست بزنیم برقصیم 😁

من فقط مازنی بلدم بخونم،  شلوار پلنگی، سپیده جانم، خاره کیجا، باعث جنگ منی چش قشنگ منی😂😂 مشکلی نباشه هم میخونم هم میرقصم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصوره☹️

🥲🥲

ما روایت داریم افراد سینگل عشقشون دعا کرده در امان باشن

هروز خودمو دارم با این‌جمله قانع میکنم😂😂😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

انشالله با دارو خوب میشه نگران نباش

ان شالله، ان شالله که همینطور بشه عزیزم 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بفرمایینن

هوا دونفرست این خیلییییی بدههههه که توووووو یه نفرهههههه باشیییییی نیللللللللللللل

چایی میخوام👋🏻😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

[QUOTE=362749924]هوا دونفرست این خیلییییی بدههههه که توووووو یه نفرهههههه باشیییییی نیللللللللللللل چایی میخوام👋🏻 ...[/QUOTE

بیا باهم چایی بخوریم و غیبت کنیم 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

🥲😅😅😅

هوا با ادم کنار نمیاد خونه میای حوصلت سر میره بیرون میری هوا دونفره مردم با زید های عزیزشون زدن بیرون 

قیافه من:

سیدی عزیزم منم سیدم ولی متاسفانه نمازهامو نمیخونم خیلی ناراحتم یه مدت میخونم بعد ول میکنم از اینکه س ...

شیطونو لعنت کن، حیفه ادم بی نماز باشه، نماز به ادم ارامش میده و برکت میده به زندگیامون، سعی کن به تنبلی غلبه کنی، بقول یک ادمی برای خودت جریمه در نظر بگیر مثلا هر نخوندن نماز خودتو ۵۰ هزار تومن جریمه کن و پول رو بده به ادم نیازمند، خب مثلا اگر یک روز نخونی ۲۵۰ هزار تومن از جیبت رفته، و لین پول زیلدی میشه اگر قراره چند روز بشه، میگفت یکی از راههای اینکه نمازمون ترک نشه این روش هست، ان شالله که عاقبت بخیر باشی عزیزم 💚