بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما روایت داریم افراد سینگل عشقشون دعا کرده در امان باشن
هروز خودمو دارم با اینجمله قانع میکنم😂😂😂
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞
هوا دونفرست این خیلییییی بدههههه که توووووو یه نفرهههههه باشیییییی نیللللللللللللل
چایی میخوام👋🏻😂
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞
هوا با ادم کنار نمیاد خونه میای حوصلت سر میره بیرون میری هوا دونفره مردم با زید های عزیزشون زدن بیرون
قیافه من:
سیدی عزیزم منم سیدم ولی متاسفانه نمازهامو نمیخونم خیلی ناراحتم یه مدت میخونم بعد ول میکنم از اینکه س ...
شیطونو لعنت کن، حیفه ادم بی نماز باشه، نماز به ادم ارامش میده و برکت میده به زندگیامون، سعی کن به تنبلی غلبه کنی، بقول یک ادمی برای خودت جریمه در نظر بگیر مثلا هر نخوندن نماز خودتو ۵۰ هزار تومن جریمه کن و پول رو بده به ادم نیازمند، خب مثلا اگر یک روز نخونی ۲۵۰ هزار تومن از جیبت رفته، و لین پول زیلدی میشه اگر قراره چند روز بشه، میگفت یکی از راههای اینکه نمازمون ترک نشه این روش هست، ان شالله که عاقبت بخیر باشی عزیزم 💚
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃