2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند وقته بچت از دست دادی بر منم ۷ماهه پیش مرده بدنیا امد💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

خودشون نیومدند برای دیدن من .الان چهار ماهه بچم مرده خواهرای شوهرم که اسمشون را تو گوشیم آجی سیو کردم هنوز نیامدند.بعد امشب زن داییشون تو مسجد مامانم رو دیده جلو مردمی که ما آبرو داری کردیم و به هیچ کس نگفتیم چی کردند گفته دخترت را نصیحت کن که بره خونه خاسوش.

عزیزم خدا به دلت صبر بده.سه ماهه.شب قبل از زایمان تو دلم خفه شد.

همچنین منم سزارین کردم بی جهت دوهفته مونده ب زایمان ایست قلبی کرد، چرا ناراحتت کردن اولین بچت بود 🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
شما چی شد.زنده به دنیا اومد.الان باردار نیستئ؟

اقدامم از این ماه خداکنه بهم بده صحیح سالم دیگ امتحان نکنه دارم دق میکنم🖤🕊🥀

همچنین منم سزارین کردم بی جهت دوهفته مونده ب زایمان ایست قلبی کرد، چرا ناراحتت کردن اولین بچت بود 🖤

نه بچه سوم ولی خدا میدونه فرقی نداره.دلم خونه.با بی محبتیششون..تازه الان هم یه جور رفتار میکنن که من بد کردم.

عزیزم چند وقته بچت از دست دادی بر منم ۷ماهه پیش مرده بدنیا امد💔

چبشد یعنی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نه بچه سوم ولی خدا میدونه فرقی نداره.دلم خونه.با بی محبتیششون..تازه الان هم یه جور رفتار میکنن که من ...

خدا برات حفظششششون کنه باز اونا مرحم دردتن بخدا اونا چین جنسیتشون، ایشالا خدا جاشو پر کنه

خدا برات حفظششششون کنه باز اونا مرحم دردتن بخدا اونا چین جنسیتشون، ایشالا خدا جاشو پر کنه

شما بچه اولت بود؟یه دختر دارم یه پسر.برای اونا هم روزای سختی بود.فقط خدا میدونه پسرم با چه ذوقی برای داداشش تشک گارد دار درست میکرد.