2777
2789
عنوان

تروخدا بگید شما چطور تحمل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 21 پست
حس میکنم بیاد دونفرمون رو میدزده حس بدیه خودم میدونم ولی نمیدونم چرا این حس تو وجودمه اینطور گفتم جث ...

نه اینطور فکر نکن..تا خر عمر شما و شوهرت در کنار هم هستید...بنظرم با برادر شوهرت دوست باش بگید بخندید

چرا تحمل؟ مهمونه دیگه لذت ببر

انگار بدبین شدم انگار دارم خیلی ادم بدی میشم دست خودم نیست یسری رفتارا از خانواده همسرم دیدم کلا ب همشون یجوری شدم 

حس میکنم بیاد دونفره من و همسرم رو میگیره همسرم بهش وابسته تر میشه اگه اشتباه لطفا بگو بهم خودم اصلا پا فشاری ندارم رو این ذهنیتم حتی خیلی دلم میخواد غلط باشه ادم بد و بدبینی نباشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بدم میاد از مردای اینقدر بچه ننه و لوس که هنوز وابسته هستن و دنبال خانواده اشون میان زن میگیرن

اصلا همسرم مامانی نیست ولی برادر کوچیکش انگار ی کپی از خودشه و اختلاف سنیشون نزدیک بیست سالی هست ی حس پدرانه ای بهش داره ک من اصلا دوست ندازم این حسو داشته باشه و میدونم وقتی خودش پدر شد و بچه دار شدیم اگه خدا بخواد این حسش از بین میره ولی الان نمیدونم چطور خودمو تسکین بدم اروم شم و خوشبین باشم ب این چیزا

حس میکنم بیاد دونفرمون رو میدزده حس بدیه خودم میدونم ولی نمیدونم چرا این حس تو وجودمه اینطور گفتم جث ...

اتفاقا باهاش دوست باشین منم چند سال برادرا شوهرم می اومدن پیشم حتی دانشجویی ،حتی نامزدی وعقدشون خونه من خرید هد بامن بود.الان کلی موی سفید دارن ۴۰ ونزدیک ۴۰سالن با چندتا بچه ولی اینقد منو دوس دارن ،احترام میزارن منم د ستشون دارم

انگار بدبین شدم انگار دارم خیلی ادم بدی میشم دست خودم نیست یسری رفتارا از خانواده همسرم دیدم کلا ب ه ...

حرفاتونو دقیق خوندم.من نمی تونم شما رو به خاطر حستون سرزنش کنم چون جای شما نبودم.انشاالله بهترین تصمیم رو بگیرید.