2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم بشه، ایشالا هرکی رشته ای که ارزوشو داره قبول شه، این استرس ها خیلی نابود کنندن:)

ولی یه قول به خودت بده بعد امتحان نوبت اول واقعا تایم مطالعه بالا با انگیزه بخونی

انگیزه بخونی خسته نمیشی خوابتم تنظیم کن

توبه شکستم🫀🙂

خسته ککنده شده زندگی همش ترس نشدن نشدن😭

دقیقا:) همش ترس نشدن، اینکه اگر نشه چیکار کنم، حرفای خانواده واقعا رو مخه، خیلی بده همش استرسه همش بدبختی، کاش زودتر تموم شه این سالا، ادم خیلی گمراهه

400تا واقعا عالیه، سعی کن دوباره برگردی به همین روال، اینجوری بری بهترین رتبه رو میاری مطمئن باش

هی دست رو دلم نذار منم باز انگیزه خوابید نمی‌دونم چرا تمرکز ندارم فراری شدم از درس مخوام فقط بخوابم 😭

قول دادم گفتم نگا امتحان نوبت دادی تا کنکور فقط بخون ذهنتو خالی کن گوشی کنار صفررررررر 

توبه شکستم🫀🙂

ولی یه قول به خودت بده بعد امتحان نوبت اول واقعا تایم مطالعه بالا با انگیزه بخونیانگیزه بخونی خسته ن ...

انگیزه خیلی تاثیر داره خیلی خیلی،دارم تلاشمو میکنم دوباره برگردم سمت درس... 

دقیقا:) همش ترس نشدن، اینکه اگر نشه چیکار کنم، حرفای خانواده واقعا رو مخه، خیلی بده همش استرسه همش ب ...

اخه تجربه کسب میکنی من بگردم تابستون یجور دیگه عمل میکنم هیف تایم برنمیگرده

توبه شکستم🫀🙂

انگیزه خیلی تاثیر داره خیلی خیلی،دارم تلاشمو میکنم دوباره برگردم سمت درس...

ایشلا میتونی 

نشد نداره معلم ما از بهمن ماه تغیر رشته داد از تجربی اومد انسانی الان معلم شده 

توبه شکستم🫀🙂

هی دست رو دلم نذار منم باز انگیزه خوابید نمی‌دونم چرا تمرکز ندارم فراری شدم از درس مخوام فقط بخوابم ...

منم اینجوری شدممم، فقط میخابم و سرم توی گوشیه،پرخوری عصبی گرفتم، حتی بیرونم نمیرمم، یه گوشه توی اتاق، میخام درس بخوتم ولی یک ذره تمرکز ندارم اصلا یجوری از درس دور شدم که نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم