2777
2789
من پسرم مشکل تناسلی داره پنج سالشه بدون هیچ چیزی اول تاپیک قبلیمو دیشب خوند بعد درخواست دوستی داد من ...

قبلا شما یا یه نفر دیگه هم گفته بود مرده این کاربره

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من پسرم مشکل تناسلی داره پنج سالشه بدون هیچ چیزی اول تاپیک قبلیمو دیشب خوند بعد درخواست دوستی داد من ...

واااای

احتمالا واسه خودش خودش میخواسته🥲

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

او کیست جواب این سوال در میز گرد امشب با حضور نی نی سایتیا

مسخره نکن لطفا جدی باشید من خیلی از دیشب ناراحتم همه چی رو توی پستی که واسه دوستمون گذاشتم توضیح دادم تاپیک رو قفل میکنم ممنون دوستان که اومدید تو تاپیک و هوشیار باشید

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

مریض جنسی بوده :/ پیام تلگرامو دو طرفه پاک کن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مریض جنسی بوده :/ پیام تلگرامو دو طرفه پاک کن

دوست عزیز بخاطر کامنت شما دوباره تاپیکو باز کردم از دیشب خیلی ناراحتم پسرمون میبینم عذاب وجدان دارم کلیپ رو داشت دانلود می‌کرد حذف کردم عکسا رو هم دوطرفه پاک کردم ولی شوهرم میگه اگه ذخیره کرده باشه تو گالریش هست خیلی ناراحتم

قبلا شما یا یه نفر دیگه هم گفته بود مرده این کاربره

نه من اصلا این کاربر رو نمی‌شناختم درخواست دوستی داد قبول کردم چون اسم دختر بود خیلی حالم بده از دیشب

دوست عزیز بخاطر کامنت شما دوباره تاپیکو باز کردم از دیشب خیلی ناراحتم پسرمون میبینم عذاب وجدان دارم ...

نه به این سرعت فکر نمیکنم ذخیره کرده باشه چون دوطرفه هم پاک کردید تو گالریش سیو هم شده باشه پاک شده مگر اینکه انقدر سرعت عمل داشته باشه که ب پوشه دیگه ای انتقال داده باشه که بعید میدونم 

نه من اصلا این کاربر رو نمی‌شناختم درخواست دوستی داد قبول کردم چون اسم دختر بود خیلی حالم بده از دیش ...

چون یه کاربر دیگه گفته بود این کاربره مشکوکه و زن نیست من تاپیکشو نگاه کرده بودم قبلا ، با توجه به عکسی که گذاشتید و چندتا تاپیکش که نوشته سوال یا راهنمایی زنانه ، برام اشنا اومد 

دوست عزیز بخاطر کامنت شما دوباره تاپیکو باز کردم از دیشب خیلی ناراحتم پسرمون میبینم عذاب وجدان دارم ...

احتمال زیاد پاک شده عکسا غصه نخور عزیزم 

احتمال زیاد پاک شده عکسا غصه نخور عزیزم

خداکنه خیلی ناراحتم که چرا این حماقت کردم.ممنون که جواب دادی.من تاپیکاشو امشب تونستم ببینم چون حالم بد بود و بیمارستان سرم وصل کرده بودم حالا بهتر شدم اومدم سایت دیدم تاپیکاش تمام قفل هست گفتم اطلاع بدم که یه نفر دیگه مثل من گول نخوره که بعد عذاب وجدان بگیره

خداکنه خیلی ناراحتم که چرا این حماقت کردم.ممنون که جواب دادی.من تاپیکاشو امشب تونستم ببینم چون حالم ...

ان شاءالله خدا به خودتون و پسرتون هم سلامتی بده .. اگر اون کاربر مرد باشه خدا جوابشو بده .. 

ان شاءالله خدا به خودتون و پسرتون هم سلامتی بده .. اگر اون کاربر مرد باشه خدا جوابشو بده ..

ممنونم همجنین شما و عزیزاتون.الهی آمین چون واقعا از دیشب خیلی حالم بد شده