2777
2789

اینجورین ک جلو رلاشون سرسنگین رفتار میکنن ب هیچ دختر دیگه ای نگاه نمیکنن حالا کافیه دختره نباشه چشم چرونی میکنن با بقیه راحت حرف میزنن و ...😂😂

مثلا دیروز چند از پسرامون رلاشون نبودن ب خدا انقدر چشم چرونی کردن حد نداشت...دوتاشون داشتن منو با چشاشون میخوردن...من ی ازدواج نا موفق داشتم ولی سرسنگین رفتم و اومدم همین پسرا ک میگم تو پی وی من درخواست نا ب جا داشتن ک من بلاک کردم ...واقعا بدبخت دخترا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو کلاس ماهم همه باهم دست میدن، حتی همو میزنن 

😂

حرف زدن و ارتباط و... عادیه چشم چرونی نیس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ولی ی‌چیزی بگما

چرا همیشه فکر میکنید دختر قربانیه

شاید خود اون دختره هم با بقیه هم میپره

دلیلی نداره بگیم بیچاره دخترا👀

دخترا انقدر زرنگ شدن ک ب راحتی قبلا گول نخورن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ولی ی‌چیزی بگماچرا همیشه فکر میکنید دختر قربانیهشاید خود اون دختره هم با بقیه هم میپرهدلیلی نداره بگ ...

ولی دخترا رو من میشناسم خدایی غیر رلشون با هیچ کی نیستن بعد اینکه واقعا دخترا قصدشون ازدواجه...

بعد اینکه ازدواج ناموفق ات لزومی نداره کسی بدونه که سو برداشت شه براش اگه تا الان کفتی،دیگه به کسی که بهش ربطی نداره نگو چون دهن به دهن میچرخه و چهار تا اضافه میکنن بهش حاشیه نیدن،بار منفی ش روت میمونه