2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 91 پست
سرکاره حتی نرفته ی سر ب بابام بزنه میگه سرکارم وقت نمیشه

بهش یه جمله بگو ،این بچه چند سال دیگه باید بیاد ملاقاتت رفتار درست کن که سرت میاد .

منم بچه بابامم .دست باباتوپیشونیشو ببوس .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادش نگه نمیدارن خودشم سرکاره فقط میتونم بذارم پیش مامانم 🥲

بذار پیش مامانت پدرت از بچه هم مهم تره اون بچه چه تضمینی هست یک درصد لطف امروزت رو جبران کنه؟ بچه ها اکثرا بی وفان. 

یروزی توام عزیز دل بابات بودی ،من بودم میرفتم

رفتن رو ک حتما میرم عزیزم وظیفمه ک برم ولی گفتم اینجا بگم شاید یکی راه حلی داد شوهرمم راضی شد لعنتی مثلا اگه بدون اجازه برم بعدها میاد جلو خانوادم میشینه میگه فلان روز فلان کار رو کردی من راضی نبودم آبرو نمیذاره

دوست ندارم این و بگم ولی بعضیا حقشونه

اگه دوباره گیر داد و...  بگو تو هروقت بابات مریض شد هوا هم سرد بود نرو ولی من قول میدم تو کارت دخالت نکنم

ببین عزیزم هیچکس حتی شوهرت جای خانوادتو نمیگیره جوره تصمیم نگیر که۱۰ساله دیگه۲۰سال  دیگه پشیمون باشی هی بگی ای کاش  رفته بودم

چون معلومه شوهرت داره بهانه میاره

یدونه پدر و یدونه مادر ده تا بچرو نگه میدارن

ولی ده تا بچه با هم نمیتونن یدونه پدر مادر نگه دارن

هعییی

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
بعدم والا مامانم کلی مراقب بچم هست چون حساسیت منو شوهرم رو می‌دونه

بگو شوهرت یه روز جات بره عزیزم 

بهش بگو زشته دامادشی یه روز برو پیشش راه دوری نمیره 

انشاالله خدا عوض محبتت رو بهت میده 

منم با این بچه اذیت نشم

اینجا اینقد سرده و بخبندونمن ۳ روزه پیش زنداداشمم بستری بود واس زایمانبا پارتی تو زایشگاه هم باهاش ر ...

اصلا درک نمیکنه بخدا دور از جون بابام زبونم لال لال لال اگه اتفاقی واسه بابام بیوفته تا اخر عمر میتونم خودمو ببخشم ک نرفتم پیشش؟

سرکاره حتی نرفته ی سر ب بابام بزنه میگه سرکارم وقت نمیشه

من فکر میکردم فقط شوهر من بیشعوره نگو از شوهر منم بیشعور تر هست ناراحت نشی ها عزبزم شوهرت داره بیشعور بازی در میاره اگه پدر خودش بود باور کن رخت تشک هاشو جلو بیمارستان پهن میکرد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

والا داماد همینه دلش نمیسوزه ما هم نباید دلمون به اونا بسوزه منم بابام یه هفته بو د بیمارستان بود نه خودش رفت نه منو برد  منم مثل خودش رفتار میکنم حال کنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن