2777
2789
عنوان

خرید ویلا قیمت مناسب

53 بازدید | 17 پست

خانوما من یه مقدار پول دارم ،از خیلی وقته جمع کردم، الان دوس دارم باهاش ویلا بخرم ، اما هرچی میگردم با پولم چیزی پیدا نمیکنم، حدود دو میلیارد میشه، چک هم میتونم بدم ، ویلا کجا اب و هواش خوبه و قیمت مناسب، داخل بافت باشه ، اگه میشناسین معرفی کنید، خودم تهرانم ، دیوار هرچی میگردم چیزی نیس ، اطراف تهران ، شمال ، کجا جای پیشرفت داره با پول من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من از اطراف کردان خبر دارم که قسمت بالای کردان و کوهسار که آب و هوای عالیه قبمتها خیلی بالاس لا این مبلغ نمیتونی بخری

سمت جاده پایین کردان که چهارباغ و سهیلی میشه شاید بتونی بخری ولی آب و هوای خیلی خوبی نداره

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
والا من از اطراف کردان خبر دارم که قسمت بالای کردان و کوهسار که آب و هوای عالیه قبمتها خیلی بالاس لا ...

تو برغان لب رودخونه اتفاقا زمین داشتیم عین بهشت بود، واسه خرید خونه فروختیم مفت، الان میگن شده متری ۳۰ میلیون ، اونورا اصلا نمیشه خیلی گرونه، سهیلیه هم خوشم نمیاد ، البته سهیلیه هم داخل بافت گرونه 

به نظرم تو جای خوبه کردان یه قطعه زمین بگید بزار چندسالی بمونه خییییییلی خوب رشد میکنه.

من یه تکه باغ گرفتم تو حدود ۸ سال رشد خیلی زیادی کرد بیشتر از طلا

کردان کجاش خوبه؟

گفتم که بعد از کوهسار روستا زیاد داره ولی روستای آجین دوجین یل روستای ولیان عالی هستن.

با دومیلیارد شاید بتونی یه تیکه زمین ۳۰۰ متری خارج از بافت بگیری.

ولی به نظرم می ارزه .چون آب و هوای خیلی خوبه رشدش عالیه