2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خوشتیپه همش درد سر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما تورو زیبا و‌جذاب دیده که اومده خواستگاری خودتو کمتر ببینی اون حستو میگیره و دیگه براش جذ ...

خودش بهم میگه خیلی خوشگلی

متاسفانه اونم فهمیده اعتماد بنفسم چقدر پایینه 

اررهههه دقیقاااا منم دیدم ...یه خانومه رو میشناسم داااغون بود اما یکی همه چی تموم عاشقش شد الان همه ...

من حالا سوای قیافه 

طرف بلد نیست راه بره

آداب معاشرت سرش نمیشه

نه خونه داری نه بچه داری

یه هیچی نمیدونه ولی خدا بده شانس

به عقل اوناییکه اینا رو میگیرن شک دارم به خدا

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

من حالا سوای قیافه طرف بلد نیست راه برهآداب معاشرت سرش نمیشهنه خونه داری نه بچه دارییه هیچی نمیدونه ...

اینم دقیقا از،هموناییه که گفتین ... تو ۵۰سال عمرش یه غذا  درست نکرده باورت میشه؟

ربطی نداره بعضیا کلا اعتماد به نفسشون ظعیفه مثلا خود من همه میگن خیلی خوشگلی ولی خودم قبول ندارم ولی ...

من معتقدم هرکی واقعا خوشگله نمیگه زشتم

اعتماد به نفس کاذب و هم قبول ندارم

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اینم دقیقا از،هموناییه که گفتین ... تو ۵۰سال عمرش یه غذا درست نکرده باورت میشه؟

آره باورم میشه هرچی بی دست و پا تر باشن

عزیزترن

خدا وکیلی آدرس دعا نویشو برا هممون گیر بیار

اره تو این کاراست ..چند وقت پیش دیدم تو دفترچه نوشته بود یادم باشه ۵شنبه میخ هارو بسوزونم 😂یعنی هنوزم داره ادامه میده