2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خوشتیپه همش درد سر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 198 پست

اعتماد بنفستو ببر بالا

همسر خودمم اوکیه از هر لحاظ اصلا فکر نمیکنم ب اینچیزا😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشو گفتم همه چی تمامشرایطمون واقعا سخته

عکس گذاشتی ؟؟

اخلاقش چی ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بعضی ها شانسون دارن خداییکاری به استارتر ندارمولی دیدم هیچی ندارن شوهر همه چی تمام

اررهههه دقیقاااا منم دیدم ...یه خانومه رو میشناسم داااغون بود اما یکی همه چی تموم عاشقش شد الان همه ی مال و ثروت و خونه و ماشینا و ویلای هزارمتری و زمین‌های چند ده میلیاردی به اسم زنشه تازه میخواد یه ماشین ۴میلیاردی هم واسش بگیره ...عین یه نوزاد مراقب زنشه یوقت آب تو دلش تکون نخوره با اینکه زنش از،خودشم چندسال بزرگتره  ...یعنی من ندیدم از،این زن خوشبخت‌تر... هر روزشم تو آرایشگاه و کلینیک‌های زیبایی و پاساژا و خریدای انچنانیه 

حتی نزدیکانم حسرت منو میخورن چه شوهری کرده و..‌‌....من دوست ندارم اینجوری در عذابم بخدا

عزیزم حتما تورو زیبا و‌جذاب دیده که اومده خواستگاری خودتو  کمتر ببینی اون حستو میگیره و دیگه براش جذاب نیستیا 

چون سبزم هر کار کنم به چشم نمیام

بزن نت ببین چه بعضی سبزه ها خوشگلن....به خودت برس شیک بپوش به پوستت و موهات برس 

تو انتخابش بودی چشماشو که نبسته بودی

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
خیلی باکلاسهحتی حرف زدنشاداب معاشرتشتیپش قیافشهر جا میریم نگاش میکنن

اسی تو مسلمون نیستی

واجب شد یه فیلم ازش بفرستی ببینم چجوری حرف میزنه و راه میره،،ما دیگه کارمون با عکس راه نمیوفته😄😖