2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو یه خط جدید میخام این هزینه ها  بسته خریدنش خیلی رفته بالا(چون خط های جدید بسته های نتش ارزونتره) 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

سیمتو بردار از رو گوشی به شوهرت بگو انتنش رفته بود میخاستم دربیارم دوباره بزارمش از دستم افتاد هر چی ...

اينكه ميگه خب بريم دوباره همينو بگيريم 

اينى كه گمشده رو بسوزونيم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بگو یه خط جدید میخام این هزینه ها بسته خریدنش خیلی رفته بالا(چون خط های جدید بسته های نتش ارزونتره)

جدی؟ خیلی تفاوت داره؟ 

همراه اول یا ایرانسل؟ 

ایرانسلم و چندین ساله دارم بیش از ۱۰ سال

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

درسته تنهاکاری کع نیاز نیست برای انجام دادنش فک کردم عوض کردن خطه 😂 ماجرای سلب چیه ؟

قانون سلب امتیاز برداشته شده

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

سلام مادر اولا گذشته مربوط به خودته وبه کسی مربوط نیست پس لازم نیست بهش بگی ...اکس داشتی که داشتی تو حق داشتی با کسی آشنا بشی و حس ات و سلایق تو بشناسی ...دوما کارخوبی می کنی که شماره تو عوض می کنی آدمی که درست درمون بود که اکس نمی شد ...پس تجربه خوبی بود تمام شد و رفت ...بعدش دست بزار رو یه خط رند ..یا ازاین سیم کارتای مجانی ارزون 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
اگه بچه کوچیک داری چند بار جلوش گوشی ت رو باز و بسته کن که یاد بگیره بعد یه روز که شوهرت هم هست و گو ...

عجب داستانی 😂ولی قابل توجه هست که باز میتونه یه خط با همون شماره بگیره

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701