2777
2789

به شوهرت بگو گمش کردی 

بعد برو دفتر خدماتی بگو برات سلب امتیاز کنن 

وقتی اومدی به شوهرت بگو کارمند اونجا گفته خطتو از اول بدم هزینش با سیمکارت جدید یکیه ولی سیم جدید هزینه بسته هاش کمتره 

منم دادم سلب امتیاز کرده 

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شاید داریم میگیم اگه پیدا کنه چی؟ بدتر نمیشه؟ واقعا دوراهی سختیه

فعلا خطشو عوض کنه ایشالا که شوهرش نمیفهمه

ولی کار اسی خیلی زشته واقعا

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

فعلا خطشو عوض کنه ایشالا که شوهرش نمیفهمهولی کار اسی خیلی زشته واقعا

ایشالا 

این که بله 

من واقعا نتیجه م اینه که همون واقعیت و بگو به طرف 

من که ازدواج نکردم ولی برای خانواده هر چی بگی اعتماد بیشتر میشه این واقعا درسته 

اما این مورد هم…

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

ایول دمت گرم

قربونت فقط ممکنه باز همونو بگیره برات، بگو یکی دیگ بگیر با بهونه ای مثلا اگه اعتباریه بگو دائمی میخام خوشم از اعتباری نمیاد یا اگ همراه یا ایرانسل داری بگو دوست دارم یکی دیگشو بگیرم

بگو گم کردم خاموشش کن یک دو روز بعد برو یکی دیگه بگیر 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
اکسم بهم زنگ میزنه میترسم کار دسم بده

اخ لعنت به این اکسا

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤

ایشالا این که بله من واقعا نتیجه م اینه که همون واقعیت و بگو به طرف من که ازدواج نکردم ولی برای خانو ...

چی بگم 

این مشکلات حل نشدنین

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

عوض کن حتما اینجوری همیشه نگرانی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بنداز داخل اب یا خط خطی کن بگو کار نمیکنه

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

اگه بچه کوچیک داری چند بار جلوش گوشی ت رو باز و بسته کن که یاد بگیره بعد یه روز که شوهرت هم هست و گوشی دست بچه ته ازش گوشی رو خیلی طبیعی بگیر و یواشکی سیم کارتو دربیار. بگو مادرت یا خواهرت یا هر کی زنگ بزنه به تلفن خونتون یا به تلفن شوهرت و بگه فلانی ( تو) چرا هر چی زنگ میزنیم گوشی رو جواب نمیده؟ تو هم بگو من که از صبح تا حالا اینجام کسی زنگ نزده. بعد برو آخرین تماسهای گوشی ت رو با شوهرت نگاه کن که نشون میده کسی زنگ نزده.  بعد به شوهرت بگو یه زنگ بزنه گوشیت. اونم جلو چشمت زنگ میزنه ولی زنگ نمیخوره. بعد گوشی رو بده دستش که مثلا ببینه مشکل کجاس ‌. احتمال داره گوشی رو باز کنه و ببینه سیم کارت سر جاش نیست بعد تو هم تعجب کن بگو صبح که به فلانی زنگ زدم سرجاش بود. بعد به بچه ت بگو وقتی باز و بسته ش میکردی نیفتاده؟ بعد برو اتاق بچه ت رو بگرد. ولی خب سیم کارتت گم شده