2777
2789
عنوان

عکس شام بهار🥰شما چی دارین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 207 پست
بهار خانوم چ کرده همه رو دیونه کرده

😅😅😅😅🤭🤭

عزیزدلممم♥️♥️😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مرسی قشنگم😘😘♥️♥️نوش جونتون عزیزم♥️♥️

ممنونم عزیزم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای گرسنم شد بهار😍🥺 چه زود شام میخورین من الان بخورم ۲ساعت بعد دوباره گرسنمه😂😂

اره زود میخوریم بعدش میوه و‌دسر اینا هم هست...

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلام بهار جان 

چقدر باحال شده قیافه برنجت

افرین واقعا ادم کیف میکنه

من واقعا ظاهر غذا خیلی در اشتهام تاثیر گذاره

گشنم شد با وجود اینکه ساعت پنج فلافل خوردم❤

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

کشمش پلوباعدس وگوشت چرخ کردهبرادرم بازقهرکرده پدرومادرم شامم نمیخورنبهارجان بااجازه شمابچه هانفری یه ...

نوش جان عزیزم♥️♥️

فرستادم عزیزم💚

مرسییی😍😍😍😍😍😍😍😍

فدات عزیزدلممم😘😘♥️♥️🌷🌷💋💋

نوش جان عزیزم♥️♥️فرستادم عزیزم💚

ممنون مهربون

انشاالله امشب برگرده پدرومادرم خیلی گناه دارن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
به به نوووووش جانچون تازه زایمان کردم هررررشب ابگوشت😁🥲

مرسی عشقم♥️♥️

عه قدم نو رسیده مبارک😍😍♥️نوش جونت عزیزم😘😘

قربونت برررررم‌مهربون🥰😍🤩😘 عزیزدلمی 🥰🥰چه برنج قشنگی😁

قربونت عشقممم😘😘♥️♥️😍😍😍خیلی نازه😍😍♥️♥️