2777
2789
عنوان

بهترین مکان برای تولد گرفتن کجاست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 132 پست
پارک بانوانشهر بازیکافه

پارک ک سرده 

شهربازی😐 بعید میدونم اجاره بدن

کافه هم ک محلمون نداره باید پیگیربشم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

عاشق تولد تو خونه ام

اگه میخواستم میشد ولی نه فرش درست حسابی داریم نه مبل داریم که نداریم.. 

تازه بازسازی داره خونمون 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط من نیستم چ خبره ۵۰ نفر😂😂

تقریبا 25 نفرهمکلاسیام+ دوستاشون+چندنفر ازکلاس دهمیا

پارک ک سرده شهربازی😐 بعید میدونم اجاره بدنکافه هم ک محلمون نداره باید پیگیربشم

درسته پارک سرده به اینجاش فکر نکرده بودن شهربازیم چرا اجاره میدن بعضی جاها کافه هم شرط که این نیست حتما محلتون باشه تازه اونجا بهتره چون دیگه کیک و پذیرایی و اینا کلا با خودشونه راحتر میشه قضیه اما هزینش فکر کنم کمی بالا باشه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

ب نظرم لازم نیس انقد ریختو پاش کنی بازخودت میدونی

نه دیگه نمیشه که اگه همکلاسیامو دعوت کنن بعد دوستاشون ازاون یکی کلاس نباشن نمیشه که ناراحت میشن

درسته پارک سرده به اینجاش فکر نکرده بودن شهربازیم چرا اجاره میدن بعضی جاها کافه هم شرط که این نیست ح ...

نه هزینه که مهم نیست واسم هرچقدر باشه اوکی میکنماگه با خودشونه ک چ بهتر

به نظر من نگیر با پولی که قرار بریزی شکم اون پنجاه نفره آخر سر هم هرچقدر خوب برگزار بشه هزارجور عیب وایراد بگیرند و اعصابت خرد بشه وتازع اگه کادو بیارن هرماه باید پاشی براشون کادو بخر برا تولد هر کدوم نه خودتو بدهکار کن نه با اعصابت بازی کن نه پولاتو حیف کن همون پولو بده برا خودت کادو کیف کن البته این نظر من بود باز خود دانی 

نه هزینه که مهم نیست واسم هرچقدر باشه اوکی میکنماگه با خودشونه ک چ بهتر

اره تو کافه پذیرایی و همه چیز با خودشونه اما فکر کنم فقط کیک و باید خودت از یه جا دیگه سفارش بدی یا هم بعضی جاها خودشون درست میکنن دیگه باید پیگیرش باشی بهتون خوش بگذره تولدتم پیشاپیش مبارک❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

به نظر من نگیر با پولی که قرار بریزی شکم اون پنجاه نفره آخر سر هم هرچقدر خوب برگزار بشه هزارجور عیب ...

من تنهایی؟ نه تنها خوش نمیگذره بهم

کادو ندادن که ندادن 😂 ازکسی توقع ندارم 

اره تو کافه پذیرایی و همه چیز با خودشونه اما فکر کنم فقط کیک و باید خودت از یه جا دیگه سفارش بدی یا ...

چه خوب.. مرسیی بیست روزه دیگست تولدم 

از پدرومادرم بیشتر توقع دارم تاهمکلاسی.. 

چه خوب.. مرسیی بیست روزه دیگست تولدم از پدرومادرم بیشتر توقع دارم تاهمکلاسی..

عزیزم سلامت و موفق باشی 🫂❤️

به نظر من نگیر با پولی که قرار بریزی شکم اون پنجاه نفره آخر سر هم هرچقدر خوب برگزار بشه هزارجور عیب ...

بعد اتفاقا میخوام به‌اونا با دوستاشون خوش بگذره 

اونا خوشحال باشن منم خوشحالم اینطوری حس ارزشمندی بهم دست میده 

کافه که برای 50 نفر مناسب نیست اصلا

بعد آدم راحت نیست. نمیتونه برقصه و شلوغ کنه

خونه هم که گفتی اوکی نیست

دیگه موند اجاره ویلا و باغ و پارکینگ

نمیدونم تا چه حد میخوای هزینه کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️