2777
2789
عنوان

بهترین مکان برای تولد گرفتن کجاست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 110 پست
باغ

اخه سرد نمیشه هوا ؟ حداقل یه شبه..

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کافه

البته خونه همکلاسیام نصفشون جای دیگست ما شهرکیم اونا مرتضی گرد

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

پارک🫠

سردهههه تولدم 5 دی

از این سالن‌های عقد اجاره کن

هم شیکه، هم جمع و جور

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یه سالن اجتماعات خوبه تو این فصل

والا نمیدونم.. کجامثلا؟

برو پول یه کافه رو بده رزرو کن

ارهه اینم خوبه ها.. حداقل واسه یه روزه ازنظر هزینه مشکلی ندارم ولی خب مثلا 50 نفرمیخوان باشن.. بعد چیجوری میشه توکافه

یه سری پارکا یا باغا آلاچیق دارن سر بسته ولی گمون نکنم ۵۰ نفر جا بشن

باشه

تالار هم خوبه ها

هزینش اخه زیاد میشه 😫

اخه سرد نمیشه هوا ؟ حداقل یه شبه..

سرد که هست ولی خب میرید داخل برای عکس اینا برید تو باغ

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
از هر جایی بهتره

نه جدی خونمون خوب نیست.. فرشمون قرمزه واقعا چیکارکنم بعد اونا خونشون یجای دیگست 

من فقط میخام به اونام خوش بگذره