2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست
نمیدونم هیچی نمیدونمریدم

بدجوری خرابش کردی منم نمیخوام یاد اوری کنم بهت عزیزم. ولی ازش بخوا ترمیمی چیزی بکنه هزینشو بده،واگه مشکل خاصی نداره کات نکن .

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

یاد خواستگارهای مطلقه م افتادم.

یکیشون پسری بود که تو یه خانواده راحت زندگی میکرد عروسی ها مختلط و کلا به حجاب و محرم نامحرم اعتقاد نداشت و اطرافیانشان ممکن بود اهل خیلی چیزا باشن و دنبال دختر چادری میگشت!!!

یکی دیگر هم طرف یه ربع دیر کردم سر قرار مثل برج زهر مار حتی سلام هم نکرد.

ببین کلا قید خواستگار مطلقه رو زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدجوری خرابش کردی منم نمیخوام یاد اوری کنم بهت عزیزم. ولی ازش بخوا ترمیمی چیزی بکنه هزینشو بده،واگه ...

تاپیک هامو بخون

پر مشکل

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عزیزم به حال بدت اصلا توجه نکن جدا شو 

بعد از جدایی روزهای خوبتو و اتفاقات خوب سرراهت میان که روزی هزار بار خداروشکر میکنی که جدا شدی 

اصلا رو زندگیت قمار نکن با بودن در این زندگی

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
۲۳

چقدر هم کم سن و سالی ببین نترس اتفاقی که افتاده الانم الی ماشالا بین دهه هشتادی ها زیاد منو نگاه نکن من دهه شصتی ام کلا نگرشمون متفاوت 

فقط اینکه تحت هیج شرایطی به آدم اشتباه برنگرد از طبقه اول بیفتی آسیب کمتری می خوری تا از طبقات بالاتر 

و اینکه به هیچ احد و ناسی از دوستان آشنایان نگو رابطه کامل داشتی تراپی حتما برو اگه خواستی من شماره تماس تراپیست خوب بدم خیلی بهم کمک کرد 

بچسب به کار درس هر چی که باعث پیشرفتت بشه 

اینم درس عبرت کن تحت هیچ شرایطی با هر کی آشنا شدی رابطه جنسی نگیر 

همین همسرم تو دوره نامزدی بهم دست زد من از ترس ابرو عقد کردم گرچه اون موقع نمیدونستم چه گوهی میخوره 

فقط و فقط و فقط به رشد فکر کن حالا بعدها خدا کمکت میکنه ی آدم درست وارد زندگیت میشه

عزیزم به حال بدت اصلا توجه نکن جدا شو بعد از جدایی روزهای خوبتو و اتفاقات خوب سرراهت میان که روزی هز ...

فدات شم عزیزم

بخدا اینو واقعا بهش باور دارم که خداوند اگه دری بروم می بنده قطعا به خیر و صلاحم

ولی نمیدونم چه مرگمه چند وقت ی بار حالم بد میشه 

یاد خواستگارهای مطلقه م افتادم.یکیشون پسری بود که تو یه خانواده راحت زندگی میکرد عروسی ها مختلط و کل ...

حالا منم دارم طلاق میگیرم نمیدونم 

ولی حتما قبلش باید حسابی تحقیق کرد بیشتر از خود طرف خانواده اش فکر کن مامان افتخار میکرد بچه اش راحت پول در میاره 

ناموس مردم رو میفروشه این پز میده پسرم زرنگ!!!

باید منتظر این باشه ی روز سر دختراش بیاد 

فدات شم عزیزمبخدا اینو واقعا بهش باور دارم که خداوند اگه دری بروم می بنده قطعا به خیر و صلاحمولی نمی ...

طبیعیه عزیزم حال بد رو همه حتی تو کات کردن تو زمان دوستی هم دارن چه برسه به نامزدی و عقد و ازدواج 

خودتو دست کم نگیر و با قدرت جلو برو که انشالا موفق میشی عزیزم، 🙏🙏💐

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
طبیعیه عزیزم حال بد رو همه حتی تو کات کردن تو زمان دوستی هم دارن چه برسه به نامزدی و عقد و ازدواج خو ...

عزیزمی توکل بخدا 

پن هیچ وقت باهاش حالم خوب نبود زمانی که متوجه شرایطش شدم و بخصوص فهمیدم بیمار خیلی حالم بد بود دوست نداشتم شماتت کنم بشدت از کارما میترسم اما حق داشتم در جریان بیماری قبل عقد باشم که بارها پرسیدم منکر شد 

همیشه دعا میکردم من میترسم خدایا ولی تو نجاتم بده 

ی روز از ته دل خواستم و خدا نجاتم داد 

ایمان دارم خودش بهترین رو میچینه ازش میخوام کمکم کنه از این برهه هم عبور کنم 

عزیزمی توکل بخدا پن هیچ وقت باهاش حالم خوب نبود زمانی که متوجه شرایطش شدم و بخصوص فهمیدم بیمار خیلی ...

انشالا که بهترین ها برات اتفاق میفته عزیزمممممم 🙏🙏🙏🙏

توکل کن به خدا و همین جوری قوی برو جلو که خدا خودش حواسش هست عزیزم 

چقدر هم کم سن و سالی ببین نترس اتفاقی که افتاده الانم الی ماشالا بین دهه هشتادی ها زیاد منو نگاه نکن ...

اره خیلی 

ناراحتم واقعا   

با همه چیش ساختم اما روز ب روز بدتر شدد

تا جایی ک فحاشی میکرد و تهمت میزد و.‌‌

هرروز تهدید ک اره من میرم منم بهش التماس میکردم

خیلی روم تاثیر بدی گذاشته 

۷ روز بود ک داشتم فراموشش میکردم دوباره دیشب پیام  داد و افکارم رو بهم ریخت

بمن میگ تو نمیتونی منو فراموش کنی تو عاشقمی کسی نمیخادت جز من

خیلی روحیم رو خراب کرده 

اصلا اشتبا کردم باهاش ووست شدم تاپیک اخدم بخونی دوسدختر قبلیش. چ افتضاحی بود بعد برا من ناز میکنه هعی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

اره خیلی ناراحتم واقعا با همه چیش ساختم اما روز ب روز بدتر شددتا جایی ک فحاشی میکرد و تهمت میزد و. ...

ببین اون داره ازت سو استفاده میکنه از همه جا بلاک کن شده خطت رو عوض کن حتما تراپی برو و اینکه ببخشید چون قبلا هم گویا رابطه داشته تست بیماری های مقاربتی رو بده بخصوص زگیل تناسلی 

و اینکه الان خودت رو نجات بدی بهتر از حتی فرداست 

من اینقدر پشیمونم نامزدی برنگشتم 

التماس کردی اشکال نداره میخواستی تمام تلاشت رو برای حفظ رابطه ات کنی که بعدا نگی کم گذاشتم اما بدون عزت نفست رو باید از هر چیزی بیشتر دوست داشته باشی اگه خودت رو از همه بیشتر دوست داشته باشی کائنات هم کسانی تو مسیرت قرار میده که دوستت داشته باشن اگه دوست نداشته باشی کسایی میان تو زندگیت که یادآور بشن چقدر بی ارزشی 

میدونم سخته الان حتی این حرفها رو گوش نمیدی ولی حتما تراپی برو 

خودت رو سرگرم کن اونقدر رشد کن که وقتی برگشتی به روزها نگاه کنی بگی چه خوب شد گذر کردم مطمئن باش از این آدم هم متنفر خواهی شد فقط عبور کن سعی کن ارتباطت رو با خدا قوی کنی