کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 عنوان ده قاشق برنج واسه بچه دوساله کمه ایا 100 بازدید | 13 پست دوسالشه غذاهای ابکی زیاد میخوره ولی برنج نهایت ۱۰ قاشق بنظرتون کمه یا معمولی؟ دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم امروز | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_dokht21 عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 7315 خوبه وزن اولیه:۷۶☹️ هدف اول:۷۰🤍 هدف دوم ۶۵🤍 هدف سوم ۶۰🤍 هدف چهارم ۵۸🤍 هدف اول تیک خورد🤭 هدف دوم تیک خورد🥹
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 تشکر دوستان دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
بستنی_زمستانه عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 3444 ده تا خوبه که من دخترم اندازه یه کفگیر و نصفی میریزم فکر میکنم زیاد میخوره شش سالشم هس
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 ده تا خوبه که من دخترم اندازه یه کفگیر و نصفی میریزم فکر میکنم زیاد میخوره شش سالشم هس جدی میگی گلم؟جسارت نباشه چند کیلو هستفکر کنم دخترا وزن بهتر میگیرن نسبت به پسرا دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 303 پسر من دوسالشه روزی 500 وعده مبخوره ماشالله😑 دو سیخ کباب میخوره گوشت میخوره ی بشقاب برنج تخم مرغ ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 پسر من دوسالشه روزی 500 وعده مبخوره ماشالله😑 دو سیخ کباب میخوره گوشت میخوره ی بشقاب برنج تخم مرغ خدا حفظش کنه گلم منم وعده ها رو زود زود میدم مثلا دوساعت پیش غذا خورده الان باز غذا دادم که شب تو خواب گرسنه اش نشه دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 303 خدا حفظش کنه گلم منم وعده ها رو زود زود میدم مثلا دوساعت پیش غذا خورده الان باز غذا دادم که شب تو خو ... سلامت باشی من بهش غذا نمیدم خودش میره صندلی میذاره یخچالو باز میکنه میوه میخوره هرچی هست برمیداره بچم شش ماه اس خیلی باهوشه ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 سلامت باشی من بهش غذا نمیدم خودش میره صندلی میذاره یخچالو باز میکنه میوه میخوره هرچی هست برمیداره بچ ... گفتی دوسالشه که دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 303 گفتی دوسالشه که اره شش ماهه ب دنیا اومده ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 اره شش ماهه ب دنیا اومده اهان خدا حفظش کنه دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
بستنی_زمستانه عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 3444 جدی میگی گلم؟جسارت نباشه چند کیلو هستفکر کنم دخترا وزن بهتر میگیرن نسبت به پسرا پنج سال و هشت ماهشه ۲۱کیلو شکمش یکم قلبمه شده بنظرت طبیعیه پهلو دراورده انگار نه قبلا وزنش کم بود الان اطرافیان هم میگن چاق شده یه خورده حساس شدمدرصورتی ک دکتر گفت نذمالش بیست کیلویه
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 3004 پنج سال و هشت ماهشه ۲۱کیلو شکمش یکم قلبمه شده بنظرت طبیعیه پهلو دراورده انگار نه قبلا وزنش کم بود ال ... عزیزم خداروشکر وزنش عالیه که اهمیت به حرف بقیه نده وزنش کم بود هم میگفتن وای چه لاغره ...شکم و پهلوشم نگران نباش خب هنوز بچه هست رشد میکنه قدش بلند میشه شکم و پهلوشم از بین میره دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم