2777
2789

دوسالشه غذاهای ابکی زیاد میخوره ولی برنج نهایت ۱۰ قاشق بنظرتون کمه یا معمولی؟

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده تا خوبه که من دخترم اندازه یه کفگیر و نصفی میریزم فکر میکنم زیاد میخوره شش سالشم هس

جدی میگی گلم؟جسارت نباشه چند کیلو هست

فکر کنم دخترا وزن بهتر میگیرن نسبت به پسرا

پسر من دوسالشه روزی 500 وعده مبخوره ماشالله😑 دو سیخ کباب میخوره گوشت میخوره ی بشقاب برنج  تخم مرغ

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

پسر من دوسالشه روزی 500 وعده مبخوره ماشالله😑 دو سیخ کباب میخوره گوشت میخوره ی بشقاب برنج تخم مرغ

خدا حفظش کنه گلم 

منم وعده ها رو زود زود میدم مثلا دوساعت پیش غذا خورده الان باز غذا دادم که شب تو خواب گرسنه اش نشه 

خدا حفظش کنه گلم منم وعده ها رو زود زود میدم مثلا دوساعت پیش غذا خورده الان باز غذا دادم که شب تو خو ...

سلامت باشی من بهش غذا نمیدم خودش میره صندلی میذاره یخچالو باز میکنه میوه میخوره هرچی هست برمیداره بچم شش ماه اس خیلی باهوشه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

سلامت باشی من بهش غذا نمیدم خودش میره صندلی میذاره یخچالو باز میکنه میوه میخوره هرچی هست برمیداره بچ ...

گفتی دوسالشه که

جدی میگی گلم؟جسارت نباشه چند کیلو هستفکر کنم دخترا وزن بهتر میگیرن نسبت به پسرا

پنج سال و هشت ماهشه ۲۱کیلو 

شکمش یکم قلبمه شده بنظرت طبیعیه 

پهلو دراورده انگار 

نه قبلا وزنش کم بود الان اطرافیان هم میگن چاق شده یه خورده حساس شدم

درصورتی ک دکتر گفت نذمالش بیست کیلویه

پنج سال و هشت ماهشه ۲۱کیلو شکمش یکم قلبمه شده بنظرت طبیعیه پهلو دراورده انگار نه قبلا وزنش کم بود ال ...

عزیزم خداروشکر‌ وزنش عالیه که اهمیت به حرف بقیه نده وزنش کم بود هم میگفتن وای چه لاغره ...

شکم و پهلوشم نگران نباش خب هنوز بچه هست رشد میکنه قدش بلند میشه شکم و پهلوشم از بین میره