2777
2789

سلام یک یاسین بنده 

التماس دعا دارم♥️

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ی سوره یس ...واسه ازدواج موفق ام ...انشالله چاق بشم ی ۲۰ کیلوی 🙏🙏🙏

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
برا منم دعا کنید ۲۰ کیلو لاغرشم😅

انشالله خدا ازت بگیره بده بهم 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
انشالله خدا ازت بگیره بده بهم 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

انشاالله سالم و سلامت باشیم 

به امید خدا من بتونم کم خوردن رو ادامه بدم کم کنم وانمود،  شما ادامه بده به خوردن در کنارش ورزش هم داشته باشه عضله هات شل ول نشن جانم

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
انشاالله سالم و سلامت باشیم به امید خدا من بتونم کم خوردن رو ادامه بدم کم کنم وانمود، شما ادامه بده ...

فدات بشم ...اجی من تیرویید پرکار دارم ...شدم چوب خشک ..۴۰ کیلو ام ۱۶۰ قدمه ...هرچی میخورم چاق نمیشم ..

دو سوره دوستان برام دعا کنید نی نیم  هفته ی دیگه سالم به دنیا بیاد  خیلی استرس دارم

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون
فدات بشم ...اجی من تیرویید پرکار دارم ...شدم چوب خشک ..۴۰ کیلو ام ۱۶۰ قدمه ...هرچی میخورم چاق نمیشم ...

خدا نکنه

انشاالله خداوند شفاتون بده 🥲🤲

دکتر میری؟ 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
خدا نکنهانشاالله خداوند شفاتون بده 🥲🤲دکتر میری؟

الهیییی امین ..ن اجی نمیرم