من خواستگاری داشتم که عکس همو دیده بودیم و دوبارم تلفنی حرف زده بودیم. جواب رد دادم چون هم استخاره بد اومد و هم ایشون با اینکه میدونستن من مذهبی هستم و خودشونم گفته بودن مذهبی هستن، همه ش تو حرفاشون قربون صدقه میرفتن و من خوشم نیومد. بعد 3 روز از جواب رد من دستم خورد و تو واتساپ زنگ زدم به ایشون. بعد دو ساعت دیدم پیام داده که وقت داری حرف بزنیم. منم جواب دادم در چه موردی. اونم گفت چون شما تماس گرفته بودین میخواستم ببینم چیکار دارین. منم عذرخواهی کردم و گفتم دستم خورده بود. ایشونم گفت فکر کردم نظرتون عوض شده. نمیدونستم چی بگم. همینطوری نوشتم خیر چون عقاید آدم عوض نمیشه. اونم پیام داد ولی من و شما توی مسائل اصلی هم نظر بودیم. دیگه نمیدونستم چی بگم. سر کلاس بودم و اصلا تمرکز نداشتم. پیام دادم من الان تمرکز ندارم پاسخ بدم. اونم دیگه پیام نداد. منم ندادم. با دو تا مشاور حرف زدم گفتن اشکالی نداره پیام بدی و دوباره حرف بزنین ولی خودم احساس میکردم با این کار کوچیک میشم و دیگه پیامی ندادم. تا اینکه کسی که ایشونو معرفی کرده بود تماس گرفت که این آقا گفته من با مشاور حرف زدم و گفته اگر دختر خانم قبول میکنه یه بار همو حضوری ببینین. منم گفتم باشه. حالا الان چند روز گذشته و ایشون نه پیام دادن نه هیچی. من ازین کارشون خوشم نیومده و میخوام اگر پیام دادن بگم باز نظرم عوض شد و نمیام برای دیدار حضوری. خیلی کلافه م
آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم .اینکه فرمودید استخاره اینو بگم که اصلا استخاره واسه ازدواج چیز خوبی نیست و درست هم نیست .حتی اگر بد اومده هم مهم نیست چون استخاره واسه چیزی هست که آدم سر خیر و شرش می مونه ولی ازدواج خیر هست و برای شناخت طرف مقابل حداقل سیزده ساعت باید باهاش گفت و گو کنی و خانواده اش هم با خانواده شما و برعکس رفت و آمد کنید تا دوماه حداقل ببینید مد نظرتون هست یا نه .از مشاور مذهبی هم برای ازدواج می تونید استفاده کنید ولی زیاد وسواس به خرج ندید همین که کلیت آدم خوبی هست میتونید با سواد رابطه زندگی خوبی داشته باشید .در باره ی قربون صدقه هم بگم بعضی وقتا آدم ها عادت کردن به قربون صدقه رفتن چون اطرافیانشون هم همین طوری بودن و حواسشون نیست این کار درست نیست .من خودم یه بار سوتی دادم به یه آقای نامحرم که رو دربایستی هم خیلی داریم صدام کرد گفتم جانم عزیزم🥲هنوز خودم تو دلم از حرفم خجالت می کشند چرا اینو گفتم ولی از بس که به شوهر و بچه ها و ....گفتم برام ملکه شده بود یه دفعه جواب اونم این طوری دادم اونم جلو شوهرم خیلی بد بود 😓ایشون هم احتمالا تیکه کلامش هست مخصوصا اگر شغلش طوری هست که با هم جنسش فقط در ارتباط هست و رابطه زیادی با بقیه نامحرم ها نداره