2777
2789
عنوان

چیکار کنم تحصیل کرده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 61 پست
آره خب منم دهم چوب کردن تو .. اینقدر که سخت بود زر میزنن بابا اهمیت نده مگه اینایی که معلمن انسانی ن ...

عزیزم رشتت چی بود؟ 

من سال آخرم واقعا دیگه نمیکشم خیلی سخته خیلیییی

اما نهان برای تو پر میزند دلم...! M💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هدف ندارم انسانی آینده نداره مثلا چیکاره میتونم بشم از معلمی متنفرم

خب  اگه دوس نداری چرا اومدی عزیزم 

اشتباه کردی باید با توجه به هدفی که داری انتخاب رشته میکردی 

اگه تجربی دوس داری میتونی  درستی تخصصشو بخونی خرداد بری امتحان بدی یازدهم بری تجربی میتونی باز دهم بخونی 

یا کنکور اون رشته ای که میخوای بدی 

واقعا ؟من هدفم اینه استاد دانشگاه بشم اعصاب معلمی رو ندارم انسانی بود رشته اش ؟

اره بابا . ما فکر می کردیم هیچی نمیشه این با این مدل درس خوندنش . ۲۲ سالگی دیپلم گرفت بعدشم رفت دانشگاه. همیشه به شوخی به ما میشه من داشتم پایمو قوی کردم . می خنده میگه .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
خوب دختر خوب شما الان از برنامه عقب نیستی چرا نگرانی با نگرانی چیزی حل نمیشه فقط وقتت تلف میشه آرامش ...

الان واسه فردا چیکار کنم از استرس دارم میمیرم 

یک درس فارسی پرسش دارم 

یک درس عربی پرسش دارم 

۷ درس امادگی امتحان 

اصلا نمیتونم میرم عربی بخونم به امادگی فکر میکنم میرم فارسی بخونم به عربی فکر میکنم آخرم هیچ کدوم رو نمیتونم بخونم چیکار کنم الان 

عزیزم رشتت چی بود؟ من سال آخرم واقعا دیگه نمیکشم خیلی سخته خیلیییی

من معماری یازدهمم 

خب دیگه تموم شد دیگه چیزی نموند فقط سه چهار ماه  بعد که به چیزی که میخوای می‌رسی به هدفت که می‌رسی میگی آخیشش بلاخره رسیدم به هدفم تلاش کردم 

انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی عزیزم 

شما الان بشین فقط یکی از درستاتو بخون بقیشم اگه وقت کردی بخون .نشد نخون سخت نگیر به مرور برنامه ریزی کن برا درسات

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!