2777
2789

پای عشق و دوست داشتن باشه قبول میکنی

شرایطش خیلی ایده ال باشه قبول میکنی

دوست خودم یه شرایطی رو قبول کرد الان تا خرتناق تو امکانات و بریز و بپاشه ، شوهرش هم دست به سینه و تحت فرمانش

اینجور موقع ها خوب فکر کن سبک سنگین کن ، احساساتی نباش ، زندگی الکی نیست ، یه جوری نشه چند سال دیگه بگی مثلا اخه حالا اون شرط مثلا چی بود که به خاطرش از موقعیت اساسی ای که طرف داشت دست کشیدم خاک تو سرم و فلان .. اون اطرافیان و کامنت گذاران هم جوابگوی پشیمونی تو نخواهند بود

عاقل باش و بدون هوار هوار به معیارهای اساسی فکر کن و تصمیم بگیر. ... حالا جوابت هر چی که هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پای عشق و دوست داشتن باشه قبول میکنیشرایطش خیلی ایده ال باشه قبول میکنیدوست خودم یه شرایطی رو قبول ک ...

اره اینم حرف درستیه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ترسیدم اینطوری....

به همچین فردی اعتماد نکن 

اصلا بحث چادر نیست 

بحث اینه که کلا آدمیه که از همه جهت بهت گیر میده و کنترلت می‌کنه

حتی برای مایی که خودمون چادر می‌پوشیم هم قابل تحمل نیست یکی به اجبار بگه باید بپوشی 

چه برسه به کسی که اعتقاد نداره و نمی پوشه

همین اول جواب رد بده خیال خودتو راحت کن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
پای عشق و دوست داشتن باشه قبول میکنیشرایطش خیلی ایده ال باشه قبول میکنیدوست خودم یه شرایطی رو قبول ک ...

دوست منم به همین هوا که اینا که چیزی نیست بخاطرش خواستگارمو از دست بدم رفت زن یکی شد که الان وقتی  شوهرش میره بیرون درو از رو دوستم میبنده داداش مجرد دوستم نمیتونه بیاد خونشون مهمونی که سالی یبار درس و کار و بقیشم کلا تعطیل زندگیشو جهنم کرده از بس شکاکه

نمیشه ادم بخاطر پول و مال و شرایط خوب به هرکسی جواب مثبت بده

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
دوست منم به همین هوا که اینا که چیزی نیست بخاطرش خواستگارمو از دست بدم رفت زن یکی شد که الان وقتی ش ...

نه دیگه ایشون به نشانه ها دقت نکرده ، بیماریهای روحی روانی خط قرمز هر تصمیمیه حتی یه دوستی ساده چه برسه به ازدواج ، شکاک بودن خیلی بده

شرطی که دوست من قبول کرد مواظبت از مادربزرگ همسرش بود که از پا افتاده بود ، شوهرش بچه طلاق بود و این مادربزرگ بزرگش کرده بود 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
دوست منم به همین هوا که اینا که چیزی نیست بخاطرش خواستگارمو از دست بدم رفت زن یکی شد که الان وقتی ش ...

دقیقا

نمیدونم   چرا بعضی ها از رو ظاهر زندگی بقیه  تصمیم میگیرن که لانی خوشبخته   خود من شرایط خاصی رو قبول کردم فکر کردم امتیازات خاص داره  الان هم از بیرون حتی مادرم فکر میکنه سعادت مندم   اما خودم فقط میدونم  چیو دارم تحمل میکنم 

اینو درگوشی بهت میگم مردایی که زن چادری میخوان معمولا کنترل گرم هستنیخورده کارت سخت میشه توی زندگی

اره از حرفاش مشخصه

منم بهش گفتم منو کسی تا حالا کنترل نکرده به این صورت

نه دیگه ایشون به نشانه ها دقت نکرده ، بیماریهای روحی روانی خط قرمز هر تصمیمیه حتی یه دوستی ساده چه ب ...

این که شما میگی   با این شرایط خواستگار اسی اصلا قابل قیاس نیست 

تازه نشون داده چقدر قدر شناس  هست   نه اینکه از راه نرسیده  چادری شو مانتویی شو  یا هرچی

این که شما میگی با این شرایط خواستگار اسی اصلا قابل قیاس نیست تازه نشون داده چقدر قدر شناس هست ...

حالا من شرایطشو نگفتما🤣🤣🤣

فقط یه چادر گفتم🙄