2777
2789
عنوان

خیلی از زندگی مشترکم نا راضی ام

223 بازدید | 16 پست

همسرم واقعا قدرشناس نیست

من اوایل زندگیمه یهو میبینی ۴ الی ۵ ساعت روی پاهام ایستادم غذا میپذم بعد میبینم شوهرم با کمال خودخواهی بی میلی میاد سر سفره میشینه یا اینقدر باید صدا کنم که بیاد بشینه خیلی ناراضیم‌ شغل درست حسابی نداره 

از اون بدتر یه خانواده داغون داره که فقط فقط به من تیکه میندازن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلفت گرفته انگار.. زیاد بها ندین

من فقط ۴ هفته هستش عروسی کردم تو این ۴ هفته دو مرتبه خانوادشو دعوت کردم خونمون 

یکسال کامل عقد بودم مادرش فقط تیکه مینداخت بهم بی احترامی می‌کرد همسرم مثل خود بز نگاه می‌کرد 

الان هم که تو خونه فقط بپذم بشورم خودمم برم سرکار شوهرمم بیکار باشه

من فقط ۴ هفته هستش عروسی کردم تو این ۴ هفته دو مرتبه خانوادشو دعوت کردم خونمون یکسال کامل عقد بودم م ...

اخ این سرکار رفتن خودتونه ک اینجوری بارشون اورده خاله ی منم همینه 20 ساله خودش کار کرد خونه خرید ماشین خرید جهیزیه داد شوهرشم پشتش به این گرم نرفت سرکار

من فقط ۴ هفته هستش عروسی کردم تو این ۴ هفته دو مرتبه خانوادشو دعوت کردم خونمون یکسال کامل عقد بودم م ...

چرادوباردعوت کردی وظیفه میشه دیگ دوری کن احترامت بیشتره طبق تجربه...  بعدها میای میگی و مینالی

وااا برا چی غذا درست می کنی؟

واسه چی دعوت می کنی وقتی اینجورین؟

داری چکار می کنی با خودت؟؟؟

من خیلی وقتا غذا نمی پزم با این که شوهرم این مشکلات رو هم نداره 

چون کارم زیاده و دیگه خسته میشم دوس دارم دراز بکشم یا فیلم ببینم

گاهی هم عذاب وجدان می گیرم🫣

شوهرم ناراحت می شه😅

می گه مگه وظیفه ی توئه که غذا بپزی