2777
2789
عنوان

از من لاغر فکرنکنم باشه(عکس 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 128 پست
الان تو لاغری؟!لاغر ندیدی عزیزم .خیلی هم خوبی. با دارو بدنت رو به هم نریز من خواهرشوهرم ۴۰ کیلو بود ...

من همونارم خوردم عزیزم ققط کیست تخمدان گرفتم و درد کلیه که بعد 13 روز مصرف قطعش کردم و مدام توی سونورگافی و دکتر زنان بودم ک کیسته برطرف بشه کارم به لاپاراسکوپی نکشه. ولی دریغ از گرمی وزن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم نی نی یار تگ کردن تازه یاد گرفتی 🤣

گفتم بهتون توضیح بده 

با توجه به حرفایی که زدم چرا جوابی ندارین؟؟؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

ول کن تو هم بچه های ده دوازده ساله ریختن تو سایت حمصلشون زیاده

عزیزم جوابی نداره ریپلای نکن لازم به اعصاب خوردکنی هم نیست حوصلت نمیکشه ریپلای نکن 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

این لاغره؟

عقده تعریف دارین؟

خواهر من انقد لاغره نصف اینی که شما فرستادیه وزنشم ۵۲ هست و قد ۱۵۵

بچم میبینمش دلم آب میشه هرچی خودم خوشتیپم اون لاغر و کوچیک الهی بمیرم بخاطر زندگی گوهشه😔😔

دیروز خوابیده بود دوبار چشمام پر اشک شد از این حجم از لاغری و بد رنگ و رویی خودشم همش میگه نه زندگیم عالیه ولی رنگ رخسار نشان دهد سر درون(اگ درست گفته باشم)

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
@niniyar_5

😐🤣🤣🤣

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
این لاغره؟عقده تعریف دارین؟خواهر من انقد لاغره نصف اینی که شما فرستادیه وزنشم ۵۲ هست و قد ۱۵۵بچم میب ...

چه لحن زشتی

من قدم 162 هست با 48 کیلو وزن چطوزی خواهرت نصف منه؟! 

7 سانت ازم کوتاهتره وزنشم4 کیلو بیشتر

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

کدوم صفحه هس عکست

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

همونایی که گفتی روبخور😄

شیرگاومیش بخور دولیوان

سالادماکارونی بخوریک قابلمه

الویه بخورریک ظرف

کیک بخورررسه چهارتیکه بزرگ

پیتزاربخورررر وته دیگ وبرنج

بخداخوردن خیلی راحته کم کم اضافه کن به غذات معدت عادت کنه وکش بیاد

چه لحن زشتیمن قدم 162 هست با 48 کیلو وزن چطوزی خواهرت نصف منه؟! 7 سانت ازم کوتاهتره وزنشم4 کیلو بیشت ...

لحن زشت؟بنظرم گاهی وقتا ی تلنگر خوبه تا کمتر خودمونو کم ببینیم

عزیزم من ک باور نمیکنم 

بخدا رون پاهاش یجوری لاغرههه

کمرش

من خودم قدم ۱۷۰ و وزنم ۶۰ یکم از شما بزرگترم یکم

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
لحن زشت؟بنظرم گاهی وقتا ی تلنگر خوبه تا کمتر خودمونو کم ببینیمعزیزم من ک باور نمیکنم بخدا رون پاهاش ...

یا اعداد ترازو رو جابه جا خوندی یا عکس منو جا به جا دیدی