2777
2789
عنوان

جدیدا ماکارونی درست میکنین یا نمی‌خورین

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 64 پست

والا چند روز پیش خوردیم سالمیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پزشکی قانونی اعلام کرد دلیل فوت قصور پزشک بوده نه ماکارونی 

اگر میشه دلهره و ترس و نگرانی و شایعه نکنید 😐

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

من قراره امشب یپزم والا مادرشوهرم دیروز رفت تازه از مغازه خرید خوردن هیچیشون نشد

شاید دسته مادرشوهر در کاره ماکارونی و بندازش بیرون عروس خانم😉🥴😁

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

فقط وقتی پختین بیرون یخچال نذارین و مجددد خوب گرمش کنین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دروغ بود اما من جدیدا زر ماکارون میپزم موقع خوردن حس میکنم لیزه!یجوری سر میخوره تو دهن! للبته هیچیمم ...

من ماکارونی از قبل تو خونه دارم چندبار درست کردم خوردیم گفتن اگه تو محیط آزاد بمونه بیرون یخچال بعد درست کردن یه سم تولید می‌کنه که مسموم میشه آدم یکی تاریخ انقضا گذشته نباشه یکی هم به نظرم دیگه شور همه چی در اومده کنسرو مایع ماکارونی چیز بیخودی هست مواد نگهدارنده داره یه عالمه بعدش معلوم نیست چی هست اصلا 

دروغ بود اما من جدیدا زر ماکارون میپزم موقع خوردن حس میکنم لیزه!یجوری سر میخوره تو دهن! للبته هیچیمم ...

چرا فکر میکنید دروغه ؟ چون شما خورد و نمردید ، نمیگید ممکنه برندها فرق کنه ؟! بعدشم من در اوردی نی نی سایت نیس که دروغ باشه ، وزارت بهداشت هم بیانیه داده سرچ کنید داخل گوگل 

من ماکارونی از قبل تو خونه دارم چندبار درست کردم خوردیم گفتن اگه تو محیط آزاد بمونه بیرون یخچال بعد ...

نه عزیزم با خیال راحت بخور 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عزیزم پزشکی قانونی اعلام کرد دلیل فوت قصور پزشک بوده نه ماکارونی اگر میشه دلهره و ترس و نگرانی و شای ...

عزیزم من خودم خیلی ماکارونی دوست دارم ولی خوب الان واقعا هیچی بعید نیست آدم یه چیزی که میشه میمونه کلا همون یه مسمومیت ساده هیچی نباشه بری بیمارستان برگردی باید ۱ت راحت خرج کنی آدم به خاطر همین ترس برش میداره الان یه عالمه خانوار هستن که میبینی هفته ای دوبار هیچی نباشه ماکارونی میخورن شاید هم خواستن کارخونه اش خراب کنن پیش مردم

قرار نیس همه بمیرن ، شاید برند ها هم متفاوت هست ، یکم فکر کنیم

بابا عاقل چی گفتم مگه استاااد؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``