2777
2789

اصولا اینجور واما تا ۵ روز مهلت دارن همه روز اول زده بودن به حسابش فقط منو شوهر خالم مونده بودیم 

بعد روز دوم بود دقیقا به شوهرم گفته بودم بزنه یادش نبود انگار زنگ زد کفتش که دوستان من فامیلای پدریم آدمای بد ذاتین خب گفتش آره توام رفتی به اونا و نمیدونم هزاران چیز دیگه گفتم دایی بخدا به شوهرم گفتم بزنه بیرونه گفت نه تو باید یاد آوری کنی خب خیلیییی دلم شکستا خیلی

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

منم خالم امروز زنگ زده بود گفتم چرا وقتی شام میاد خونمون کباب میل میکنه من به خانواده پدریم نرفتم یا وقتی میاد باغ پدرشوهرم هرچی دلش خواست میبره من به اونا نرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون باید یاد بگیری دینتو ادا کنی وقتی مسئولیتی قبول میکنی سر وقتش هر ماه باید بریزی بزرگترا نباید گو ...

شوهرم روز قرعه کشی کلا نبودش منم خونه بودم بچمم مریض بود گفتم وقتی شوهرم اومد از سفر پولو میزنیم همون روزم که اومد بهش گفتم که شب زد بخدا ما وامای خونگی رو هر دوماهشو یکجا میزنیم همیشه

شوهرم روز قرعه کشی کلا نبودش منم خونه بودم بچمم مریض بود گفتم وقتی شوهرم اومد از سفر پولو میزنیم همو ...

قبلش به داییت توضیح میدادی من از بچه بازی این وام خونگیا متنفرم خودمم جایی پول میدادم نوبت من شد یکی ۱۵ روز بعد ریخت در صورتیکه خودم سر وقت همه رو میریختم دیگه انصراف دادم 

قبلش به داییت توضیح میدادی من از بچه بازی این وام خونگیا متنفرم خودمم جایی پول میدادم نوبت من شد یکی ...

میدونس شوهرم نیس گفته بودم