2777
2789
عنوان

جدیدا ماکارونی درست میکنین یا نمی‌خورین

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 64 پست

دیروز داخل دانشگاه از رستوران بیرون سفارش دادم...

به شایعات و مخصوصا چیزایی که به سیاست مربوطه هیچ وقت اهمیت نمیدم و میدونم مسخرست...

هم نودل خوردم تا الان هم ماکارونی هم اسپاگتی...

از لج این موضوعم شده سعی میکنم هرجور ماکارونی دستم اومد از پاستا و لازانیا و اسپاگتی بخورم 😂🤣

حیفه این غذای بهشتی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه هایی که فوت شدن دلیلش شاید این بود ماکارونی تاریخ انقضاش تموم شد یا  کنسرو سس ماکارونی رو نجوشیده بودن از قبا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بابا قضیه ماکارونی اینکه 

نباید مواد نشاسته ای بیشتر از دو ساعت بذارید داخل دمای محیط 

چه سیب زمینی چه برنج چه ماکارونی

اون روز چند نفر پزشک و متخصص دیرم همینو گفتن 

فقط اینکه بولد شد تو جامعه 

فعلا امضا ندارم
اصلا به نظر من ماکارونی خیلی بدمزه ست من ماکارونی خور هارو درک نمیکنم اونام منو😄

واقعا هم درکت نکردم😕توهین نکن ب ماکارونی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دیروز داخل دانشگاه از رستوران بیرون سفارش دادم...به شایعات و مخصوصا چیزایی که به سیاست مربوطه هیچ وق ...

شما آقایی  میخوری 

خانوما مواظب خودشونن نمیخورن به بچه هاشون هم نمیدن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

دیشب گذاشتم نمردیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ربطی به خانم و آقا نداره ماکارونی مگه جنسیت میشناسه؟؟

نه کاری به اون ندارم 

میگم آقایون خیلی به این چیزا اهمیت نمیدن 

خانوما حساسن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..