2777
2789
عنوان

کدوم تصویر و صحنه ی قشنگ زندگیتون توی ذهنتون حک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
😂😂😂ای خداااااااااامن عاااااااااشق گربه هاااااااامممممممممممموجود یک گربه در زندگیم تمام مشکلاتمو ...

والا مشکلات منو که حل نکرد اینهمه بزرگش کردم.مادری کردم براش آخر به خاطر یکی دیگه رفت و من سالهای سال تو خیابونا دنبالش میگشتم. 😁چقدر من داغون بودم

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

وقتی میرفتم خونه مامان بزرگم و چون تک نوه دختری بودم و اولین نوه خیلی دوسم داشتن منو می‌نشوندن بین خ ...

عزیز دلــــــــــــــمممممممم چقدرررر قشنگ نوشتیییییییی

ممنونم از اینکه انقدر وقت گذاشتی و تایپ کردی🥲

درمورد موضوع اولت فک کنم خواهر زاده ی منم همین حسو داره

سالها یه دونه نوه بود و کلی بهش خوش میگذشت

بعدشم که برادرش ب دنیا اومد همیشع میگه اینجا به من خیلی خوش میگذره چون تنها نوه هامونن کلی تحویلشون میگیریم🥲

انشالله همیشه زندگیتون پر از همین لحظه ها باشه بیاید برامون تعریف کنید❤

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلــــــــــــــمممممممم چقدرررر قشنگ نوشتییییییییممنونم از اینکه انقدر وقت گذاشتی و تایپ کردی� ...

مرسی عزیز دلم که همه رو با دقت و از روی احساس خوندی 💖💖💖

آره واقعا این تک نوه بودن خیلی حس خوبیه ولی حیف که دیگه پدر بزرگ و مادر بزرگ عزیزم رو ندارم 💔💔

الان دخترامم همین موقعیت و شرایط رو توی خونه پدرم دارن و پادشاهی میکنن😄😄

ممنون از دعای قشنگت عزیزم الهی هر خیری میخواهی برای دیگران به خودت برگرده ❣️❣️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
والا مشکلات منو که حل نکرد اینهمه بزرگش کردم.مادری کردم براش آخر به خاطر یکی دیگه رفت و من سالهای سا ...

🥲عزیزممممم

میفهمم... 

یه چیزی بگم

من شاید مثلا چهار پنج ساله م بود توی لوله بخاری پدر بزرگم یه دونه یا کریم گیر کرده بود

بابا بزرگم داد اونو به من اونو

خیلییییی کوچولو بود

من نتونستم نگهش دارم

مریض شد

نوزده روز نگهش داشتم

مامانم اینا گفتن ولش کن توی طبیعت خوب شه

من دوس نداشتم ولی این کارو کردم

سالها هر یاکریمی میومد خونمون مامانم میگفت این همونه

اومده تو رو ببینه

بعد یه بار دوتایی اومد

مامانم گفت ازدواج کرده خانمشم اورده تو رو ببینه 

من باور میکردم 

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

مرسی عزیز دلم که همه رو با دقت و از روی احساس خوندی 💖💖💖آره واقعا این تک نوه بودن خیلی حس خوبیه ول ...

قربونت برم من

خدا رحمتشون کنه عزیزم❤

اره خلاصه به نوه ها خوش میگذره😂

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم❤

چرا تصویر قشنگی نداشتم

🥲هیچی؟ 

قربونت برم منخدا رحمتشون کنه عزیزم❤اره خلاصه به نوه ها خوش میگذره😂ممنونم از دعای قشنگت عزیزم❤

😄😄🩷🩷🩷🩷🩷🩷

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه

🫂💔

🥲عزیزممممممیفهمم... یه چیزی بگممن شاید مثلا چهار پنج ساله م بود توی لوله بخاری پدر بزرگم یه دونه یا ...

آخی به منم بگن باور میکنم.چون خیلی معرفت ازشون دیدم

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

سلام

میدونم خوشتون نمیاد تگ بشید

من جواب و راهنمایی اینا نمیخوام 

خواستم یه چیزی بگم بهتون که خودتون میدونید البته

ولی قبلش بابت خستگی های دنیای غیر مجازیتون بهتون خسته نباشید میگم خدا بهتون نیرو و توان بده

من اون تاپیک رو خوندم

و اما از دید نفر سوم ببینید

براتون نوشت:«خسته م کردی از بس لایکم کردی.....» 

من دیگه تا اخر اون پیامو نخوندم

تا تهشو گرفتم خودم

البته صادقانه بگم... من کلا بیشتر از چند کلمه نمیتونم پیام های خَز و چیپ از آدمای سطحی رو بخونم

چند کلمه میخونم میبینم اراجیفه دیگه نمیخونم

بارها برای خودم پیام ناشناس ده خط نوشتن دو کلمه ی اولو خوندم دیدم پیام از طرف یک آدم سطحی و بیکاره، رفتم پیام بعدی

اصلا نمیتونم بخونم حس میکنم بخونم خودمم مثل اونا سطحم میاد پایین و آلوده میشم به چیپ بودن😂

شما در کنار معروف بودن محبوب هم هستید

یا میشه گفت «کاریزما» دارید

بگذریم

میدونم خودتون میدونید

اما معنی پیام ایشون میدونید چیه؟ 

«آی مردم... این اوپرایی ک همتون دوسش دارید... این کاربر معروف و محبوب... آره دقیقا همین.. این منو لایک میکنه.. همونی که همتون دوسِش دارید توی کف منه!شما فک میکنید اوپرا خفنه؟ من خیلی از اوپرا سر ترم طوری ک اون لایکم میکنه دیگه ببین من چی ام... ای بابا چه اسیری شدیم از لایک و تاییدای اوپرا😎» 😂

نبینم ذره ای خاطرتون بخاطر اراجیف کسی که حتی به نوتیف لایکتون افتخار میکنه مکدر بشه ها❤

@اوپرا    

@اوپرا‍