2777
2789
عنوان

توهین به کاربرها

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 85 پست

🤣🤣🤣🤣 هلو بزن🍑🍑🍑🍑

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری اش

مثلا کاربری با شناسنامه  بد دهن 

کاربری با شناسنامه تنگ نظر

کاربری با شناسنامه بی اعتبار و بادی به هر جهت

و ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati

جون

🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه روز یکی تاپیک زده بود که چرا بابام واسه پریود شدنم کاپ کیک نخریده الهی بمیره و ذلیل بشه و ...منم ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینجا خیلی راحت  بچه های طفل معصوم رو نفرین میکنن چون دلشون از سنگ خوبه حالا سایت مال مادرا و خانوما باردار هر چی مجرد ریخته توی سایت بچه های طفل معصوم مردم نفرین میکنن 

یکی نیس بگه اگ الان توی این سایتی بخاطر همین بچه ها هست 😏

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری ...

دقیقا

کاربری من الان شناسنامش چیه؟😅🥰

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

یه مسئله که سوء تفاهم ایجاد میکنه تفاوت نسل هاست😐طرف گاهی اوقات نمیدونه بعضی کلمات توی ادبیات یه نس ...

بله کاملا موافقم. 

چون من خودم دهه شصتی ام اما معلم دهه هفتاد تا نودی هام با ادبیاتشون آشنام😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
همیشه مثل من با ادب و با وقار و با شخصیت و با متانت باشید.

چشم بانو دیگه چی😂😂😅

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری ...

😍😍👌👌 عالی