سلام دوستان ،تازگی خیلی زیاد می بینم که کاربری برای کاربر دیگه تاپیک میزنه و اونجا تا میتونه توهین و فحش و حرف های خیلی تلخ میزنه که واقعا آدم حیرون می مونه ،من خیلی ناراحت می شم و همیشه با خودم میگم چطور به خودمون اجازه میدیم اینطور بی ملاحظه کسایی که واقعی هستن ولی در دنیای مجازی دلشون بشکنیم .
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری اش
مثلا کاربری با شناسنامه بد دهن
کاربری با شناسنامه تنگ نظر
کاربری با شناسنامه بی اعتبار و بادی به هر جهت
و ...
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری ...
دقیقا
کاربری من الان شناسنامش چیه؟😅🥰
ارتودوکس☦❤⛪ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽
هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری ...
😍😍👌👌 عالی