2777
2789
عنوان

واقعا نی نی سایت سرزمین عجایبه😂

299 بازدید | 47 پست

طرف چس ترم حسابداریه تاپیک زده که هرکی فروشنده و منشیه حماله، حقوق پنج تومنی میندازن جلوش بعد پرتش میکنن بیرون

بعد پرسیدن حالا خودت چه پخی هستی خداشاهده من گفتم کم کمش میگه دانشجو پزشکی😂موضوع تاپیکای قبلشم دعا و طلسم واسه دوس پسر پولدار

گلم تو یه آدم نارسیسیت هستی که هنوز با اینکه سن خر پیر و داری به بلوغ ذهنی نرسیدی و فکر میکنی با پایین اوردن سطح دیگران خودت میری بالا در حالیکه خودت فعلا ی دانشجوی بی پولی که احتمالا واسه همون فروشندگی و منشی گری ردت کردن

کاربریش هم مهم نیست ک کیه تگش نکنید نمیخوام تعلیق شم

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم

سکوت کنیم ک این سکوت منطقی تره😔😂

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

ودففف😐😐😐😐

ی سوال بپرسم؟ 

معاشرت با افراد موفق هم موفقیت محسوب میشه؟

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

حتما

فکر کنم همکلاسیمی شناختمت😭😂حرف اول فامیلیت میم هست؟ 

معاشرت با افراد موفق هم موفقیت محسوب میشه؟

اره خب ولی چه ربطی داشت

حتما

Aye Domino🗣

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street