رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 عنوان چطور به مامانم بگم 260 بازدید | 24 پست چطور به مامانم بگم تو رابطم ۱۸سالمه اونم ۲۱سالشه سربازه یکساله باهمیممامانم بشدت سختگیره ما هر دو ماه هر یه ماه همو میبینیم دیروز | 17:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 8348 چطور مامانت سختگیره و نفهمیده؟؟رمز گوشیتو نمیدی بهش امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
نیلوفر57s عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 685 حق داره مامانت ناراحت بشه آدم ۲۱ ساله چی داره که بتونه خانواده اداره کنه شما هم هنوز خیلی کم سن و سالی که بخوای خودتو درگیر زندگی کنی
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 چطور مامانت سختگیره و نفهمیده؟؟رمز گوشیتو نمیدی بهش دو بار فهمید پوستمو کند🥲رمز گوشیمو داره
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 حق داره مامانت ناراحت بشه آدم ۲۱ ساله چی داره که بتونه خانواده اداره کنه شما هم هنوز خیلی کم سن و سا ... بله مامانمم همیشه میگه یا من اصلا شوهرت نمیدم یا ۲۵سالگی نهایتننن شوهرت بدم (تک دخترم)هرچی میخوام فراهمه ولی خدایی خیلی پسر خوبیه کار میکنه ماشین داره بیشتر از سنش میفهمه خدا حفظش کنه
نیلوفر57s عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 685 بله مامانمم همیشه میگه یا من اصلا شوهرت نمیدم یا ۲۵سالگی نهایتننن شوهرت بدم (تک دخترم)هرچی میخوام فر ... احساسات بچگی هست دیگه معلومه همیشه پدر و مادر بهترین ها را برای بچه هاشون میخوان
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 8348 بله مامانمم همیشه میگه یا من اصلا شوهرت نمیدم یا ۲۵سالگی نهایتننن شوهرت بدم (تک دخترم)هرچی میخوام فر ... عزیزم درس نمیخونی؟کنکور داری امسال؟ امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 احساسات بچگی هست دیگه معلومه همیشه پدر و مادر بهترین ها را برای بچه هاشون میخوان یعنی میگید زمان بیشتری برا شناخت بزارم؟چون واقعا کاری کرده من درس بخونم انگیزه بگیرم
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 عزیزم درس نمیخونی؟کنکور داری امسال؟ درس میخونمکنکور سال دیگه دارم
نیلوفر57s عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 685 یعنی میگید زمان بیشتری برا شناخت بزارم؟چون واقعا کاری کرده من درس بخونم انگیزه بگیرم شغلش چیه راننده ؟سوادش؟خانواده اش خوبه؟ ببینید هم سطح شما هست یا نه
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 8348 درس میخونمکنکور سال دیگه دارم عزیزم هنو خیلی بچه اینکن اینکارو مامانت حق داره خوب راستی با این مامان سخت گیر چطور باهم آشنا شدین؟ امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 شغلش چیه راننده ؟سوادش؟خانواده اش خوبه؟ ببینید هم سطح شما هست یا نه مکانیکه تو مغازه ی باباش بعد سربازیم یه آشنا سراغ داره تو شرکت قراره بره کار کنه اونم مثل من تک پسره یه خواهر کوچولو دارهولی مامان باباش یذره مشکل دارن🥲
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 888 عزیزم هنو خیلی بچه اینکن اینکارو مامانت حق داره خوب راستی با این مامان سخت گیر چطور باهم آشنا شدین؟ چه کار کنم دیگه بخدا اولین بارمه اصلا پسر دیدم من از نزدیک یا کلا صحبت کرده باشم اصلا خوشم نمیومد از اینطور چیزا نمیدونم چیشد تو اینستا آشنا شدیم خیلی تصادفی