2777
2789
عنوان

حق با کیه من یا دوز پسرم

265 بازدید | 21 پست

یک بار اومدن خاستگاری رسمی .پدرم نمیدونه دوستیم .جواب قطعی هم ندادیم خانواده ها دارن آشنا میشن .. دایی دوست پسرم فوت کرده من و مادرم ب مادرش زنگ زدیم تسلیت گفتیم و مادرم ب دوز پسرم هم پیام داد بازم برای تسلیت .. الان میگه مامانم یعنی مامان دوز پسرم گفته به سارا بگو چرا باباش زنگ نزده بگو بهش بگن زنگ بزنه من خیلی ناراحت شدم ب دوستم گفتم چه توقعی  هست ما ک هنوز رسمی ازدواج نکردیم همین ک مادرم زنگ زده تشکر نکردی الان چی میگی باهاشم سردم چند روز دیگ هم تولد مادرش هست نمیخوام زنگ بزنم .اشتباه از ماست ؟ پدرم هم باید زنگ میزد ؟ 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه هیچی نیستید انتظار نباید داشته باشه

بازم مامانم رنگ زده ب مادرش برگشته گفته باباش زنگ نزده فقط ی بار اومدن خونمون برای آشنایی همین 

نه پدرت برا چی زنگ‌میزد ، همین که مادرت گفته کافیه ، البته اگه اوایل آشناییشونه ، اگر خیلی وقته آشنا ...

نه بابا تازه آشنا شدن راهشون هم دوره فقط ی بار اومدن خونمون همین 

بازم مامانم رنگ زده ب مادرش برگشته گفته باباش زنگ نزده فقط ی بار اومدن خونمون برای آشنایی همین

بگو شما هنوز هیچی را رسمی نکردید چه معنی داره

یه روزی مینویسم از اینکه سخت بود ولی من رسیدم به چیزی که لایقم هست✨❣️

خیلی پرو و پر توقع هستن محلشون نذار وگرنه سوار کولت میشن

اصلا نمیخوام بابام زنگ بزنه اصلا با این حرفی ک زد اصلا نمیزارم