2777
2789
چرا زن میشه آدم بد؟

چون وقتی مردی خیانت میکنه اوصولا زنشو دوست نداره فقط بخاطر بچه و یا ابرو تو اون زندگی مونده بعدها دوباره خیانت میکنه یا دعوا و بداخلاقی و ناسازگاری ولی همه فکر میکنن چه مرد خوبیه ولی زنه نساز و بده چون زن از کسافت کاریای مرد نگفته کسی خبر نداره چه شوهر مارموزیه 

مردا حتی زن عصبانی بشه صداشو بلند کنه سریع میرن به دورو بریاشون میگن گزارش میدن که بعدا اوضاع بدتر شد زنو همه توبیخ کنن و به بد بودن و زن زندگی نبودن محکوم کنن

سیاست کثیف مرداس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون وقتی مردی خیانت میکنه اوصولا زنشو دوست نداره فقط بخاطر بچه و یا ابرو تو اون زندگی مونده بعدها دو ...

چقد کثافتن بعضی مردا و گاهی ما خانوما چقد مظلومیم🥺

شما خیانت دیدی؟

عزیزم 🥺❤️انشالله از این ب بعد کنار هم با آرامش و عشق زندگی کنید

مرسی .

ولی میدونی الان هم زمان پر از عشق و نفرتم در از امیدب و ناامیدی خواستن و‌نخواستن  دلخوشی و دلمردگی خوشبخای و‌بدبختی .

سخته نفهمی چی به چیه تو‌زندگیت اصلا چی میخوای چی نمیخوای گاهی ی چیزی میخوای ولی شرایط نمیذاره بخوای و‌مجبوری دست بکشی  من در  فشار روانی زیادی به سر میبرم مغزم قلبم روحم احساساتم همه تحت فشاره😔 

میشه بگید چی باعث شد ادامه بدین؟

دخترام و هدفم

من اونموقع ها تازه۲۵سالم شده بود دانشگام تموم شده بود طرحمو رفته بودم منتظر استخدامی

ولی این آقا منو در حد خودش نمیدید چون یه مقدار پوستم سبزه س اونم سفید دوس داشت میرف دنبال چت و اینا 

دخترموتازه باردار بودم فهمیدم خیلی حالم بد بود تمام سعیمو کردم که نزارم خیانت کنه جداشه از اون زنه ولی میگف عاشقشه می‌خواد بگیرتش یادم نمیره عید قربان بود شوهرم صبح زود از شیراز اومد از روی بطری آب معدنی ش فهمیدم و روز بعدش عکسا زنه تو گوشیش بود

ولی آزمون استخدامی قبول شدم اعتماد بنفسم رف بالا برا خودم بیشتر ارزش قایل شدم و الان خیلی خودمو دوووس دارم

به خاطر بچه هام سکوت کردم ولی انگار اشتباه کردم

بعدا بهت نگفتن چرا نگفتی ،دروغ میگی ؟

یا شوهرت نزد زیرش بگه دروغگویی ؟

در این مواقع که زن سکوت بیجا میکنه و به بزدگترا نمیگه به دروغگویی و توهم و اتهام زدن  محکوم میشه 

دخترام و هدفممن اونموقع ها تازه۲۵سالم شده بود دانشگام تموم شده بود طرحمو رفته بودم منتظر استخدامیولی ...

وای خداااا 

چی کشیدی شما خیلی اذیت شدی 

چی باعث شد همسرت سر به راه بشه؟

پدرت و‌دامادتون خیانت کردن ؟ پدرت چند سالشه با دختر چند ساله خیانت کرده ؟

نه پدرم خیانت نکرده 

در واقع برادرم ب خانومش خیانت کرده 

ولی اون سکوت کرده حتی ب ما هم نگفته ، میخام بدونم چی داره میگذره بهش ، من چ کمکی میتونم بهش کنم 

امیدی هست برادرم آدم بشه یا نه

وای خداااا چی کشیدی شما خیلی اذیت شدی چی باعث شد همسرت سر به راه بشه؟

فک میکنم کارما

اخه الان یه معامله کرده که طرف کلاه بزرگی سرش گزاشته کل سرمایه شو باخت

یا شایدم روحیات و اخلاق خودم میدونی زیادی سر زنده شدم از وقتی میرم سرکار 

با دخترام میرقصم بازی میکنم از ته دل میخندم خوب لباس میپوشم خوب غذا میخورم

با همون پوست تیره و بقول شوهرم سیاه

فک میکنم کارمااخه الان یه معامله کرده که طرف کلاه بزرگی سرش گزاشته کل سرمایه شو باختیا شایدم روحیات ...

اره واقعا همش موثر

بعضی مردا ب جایی میرسن مغرور میشن فکر میکنن خبریه گاهی خوبه تو زمینه کاری شکست بخورند 

و قطعا عوض شدن خودت هم کوثر بوده