2777
2789
خودشون هم میدونن بی حیان اما نمیدونم چرا ادامه میدنتا حالا ب پیش روانشناس رفتن فکر کردی؟

الان دوساله دارم التماس میکنم نمیاد میدونه حق با منه  اوایل میگفتم رابطه ما زندگی ما و ما ب کمک مشاور نیاز داریم یوخ بهش بر نخوره بگه من دیونه. نیستم دیدم فایده نداره زیر بار نمیره دیگه بدش رک گفتم تو‌مریضی نیاز ب روانشناس مشاور داری دیدم باز تاثیری ندارت الانم میگم تو‌خوبی بابا من مریضم منو‌ببر پیش مشاور بازم زیر بار نمیره مردک😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوساله دارم التماس میکنم نمیاد میدونه حق با منه اوایل میگفتم رابطه ما زندگی ما و ما ب کمک مشاو ...

اره ماشاالله خودشونو بی عیب میدونن 

برادر منم انقد مغرور و گاوه ک مطمئنم پیش تراپیست نمیره فقط ما و زنشو دیوونه می‌کنه و از دستش مجبوریم بریم پیش روانشناس 

الان دوساله دارم التماس میکنم نمیاد میدونه حق با منه اوایل میگفتم رابطه ما زندگی ما و ما ب کمک مشاو ...

فک کنم یه سری مشاوره تلفنی های رایگان باش باز اگ میخای با اونا تماس بگیری هم بد نیست

نمیدونم مگه مهمه؟ اتفاقی که نباید می افتاد افتاده دیگه

عزیزدلم 

انشالله همیشه با خوشی و آرامش زندگی کنی 

میخاستم بدونم چی میشه یه نفر تکرار می‌کنه یه نفر نه

عزیزدلم انشالله همیشه با خوشی و آرامش زندگی کنی میخاستم بدونم چی میشه یه نفر تکرار می‌کنه یه نفر نه

برای هرکسی فرق میکنه 

شوهر من آدم بد ذاتی نبود خیانت هم تو خونش نبود شرایط براش مهیا شد و رفت تو کار اونم تا آخرش 

فکر نمیکرد هرگز این اتفاق بیفته ولی افتاد وقتی من فهمیدم بارها خواستم طلاق بگیرم ولی بنا به دلایلی موندم بهش گفتم فقط یکبار به خاطر بچه مون فرصت میدم ولی ثانیه ای حق نداره فکر کنه بخشیدمش چون تا آخر عمرم نمیبخشم 

فعلا که اتفاقی هنوز نیفتاده ولی نمیدونم آینده رو‌ کسی ندیده