2777
2789
عنوان

با چند تا کلمه قانع کنیدم که بچه دار نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست
برای همین بهشت زیر پای مادرهمادر یعنی کسی که ازخودش میگذره بخاطر بچه.مادری وظیفه بزرگ وسنگینیه که رو ...

من یکی بهشت نمیخوام با عبادت و کار خوبو نکردن ۷ گناه اصلیو اینا میرم

نه با زجر دادن خودم

خب نبودیم چ اشکالی داشت

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم یدونه بچه هستم شرایطمو دوست نداشتم

اونی که تک فرزنده خواهر برادر میخواد 

ما دهه شصتیا خسته ایم از هرچی خواهر برادر نما

منظورم همه نیستن ولی یه جاهایی به این نتیجه می‌رسیم تنهاترین آدم های روزگاریم با وجود چند خواهر و برادر

اره بخاطر سنم میگم شاید نتونم مامان خوبی باشم

ببین اگه با جون و دل میخوای مادر بشی و درکل روحیات و عقیدت و فکروذکرت همه ی اینا به اینه که باید کسی رو به این دنیا بیاریو بزرگش کنی و حتما باید مادرشدنو میخوای تجربه بکنی اینکاروبکن.

من ازاول دلم نمیخواست کسیو به این دنیای زشت بیارم تا زشتیاشو ببینه ودلگیربشه و دلش بشکنه و این چیزای بداین روتجربه کنه،اصلا عقیدم این بود من نمیدونم این بچه خودش میخواد بیاد یا نه؟ چطوری مطئن بشم که میخواد خودشم به این دنیا بیاد؟ولی با اصرار شوهرم اوردم. 

الانم تاپیکمو بخونی متوجه میشی.

جدا ازاینکه مادرشدن حس قشنگیه و هیچ کس نمیتونه منکرش بشه،وقتی بچتو بغل میکنی انگار جونتو وعمرتو وهمه چیزتو بغل کردی ولی امان ازاینکه شرایط زندگی و سختیا و مسائل زندگی واردبشه و باشوهرت اوکی نباشی مادری رو چندبرابر سخت ترمیکنه. 

ببین اگه با جون و دل میخوای مادر بشی و درکل روحیات و عقیدت و فکروذکرت همه ی اینا به اینه که باید کسی ...

منم تفکر شمارو دقیقا داشتم

۲۱ سالگی ازدواج کردم ولی ۳۲ سالگی به خواست همسرم بچه دار شدم

الان پسرم نزدیک ۱۳ سالشه 

حسم از داشتنش عالیه چون خداروشکر خدا این دفعه برام سنگ تموم گذاشته.....این فقط نظر خودم نیست 

ولی در کل باز هم برگردم عقب اگه به تنهایی میخواستم راجع به بچه تصمیم بگیرم باز هم مخالف بودم بنا به همون دلایلی که شما اشاره کردید و دلایل شخصی دیگه مثل ویژگی های همسرم 

الان پسرم نزدیک ۱۳ سالشه حسم از داشتنش عالیه چون خداروشکر خدا این دفعه برام سنگ تموم گذاشته.....این ...

برات دعا میکنم همیشه با پسرت حال دلتون درکنارهم عالی باشه.🙏

عزیزم شما که تجربت از من بیشتر میتونی تاپیک منو بخونی و منو راهنمایی کنی؟چطوری یه مادر قوی باشم بااین مشکلاتی که برام پیش اومده؟