2777
2789
عنوان

با چند تا کلمه قانع کنیدم که بچه دار نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

میتونی آینده بچه رو تامین کنی؟ 

با شوهرت رابطه خوبی داری؟ 

حوصله بچه رو داری؟ 

میتونی مادر خوبی براش باشی ؟ 

اگه جواب اینا آره نیست اقدام نکن

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاح سبک رو شروع کن تاجندماه که اصلا اجازه اقدام نداری بعدش اقدام کن

مگر اینکه دانشجو باشی که صبر کن تحصیلاتت تموم شه یا هدف دیگه ای داشته باشی مثلا کسب یه مهارت بعدش اقدام کن

درهرحال اصلاح سبک رو برای درمان شروع کن

تابعدش تصمیم بگیری برای بارداری 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگر توانایی ک رفتین یه جا بچت ازت یه چیزی خاست ونداشتی بخری وگفتی بعدا نیاراگه نتونستی موقع عصبانیت ...

چه ربطی داره مگه قراره هر جا بچه هر چی خواست براش بخری ؟ اتفاقا من میگم بچه بیار و تا جایی که در توانته براش خرج کن نه بیشتر از توانت و روی توانایی های بچت و شخصیتش کار کن تا بتونه خودش زندگیشو بسازه 

چی انتظار دارین از پدرو مادر شماها

اصلاح سبک رو شروع کن تاجندماه که اصلا اجازه اقدام نداری بعدش اقدام کنمگر اینکه دانشجو باشی که صبر کن ...

نه من معلم زبان انگلیسیم ولی تدریس نمیکنم بعد ازدواج شوهرم اجازه نداد شرط ازدواجم بود و منم قبول کردم 

چه ربطی داره مگه قراره هر جا بچه هر چی خواست براش بخری ؟ اتفاقا من میگم بچه بیار و تا جایی که در توا ...

چرا فکر میکنی منظورم چیزهای بزرگه؟! 

چیزهای کوچیکم الان شده آرزوبچه ها ازخوراکی گرفته تاعروسک، بله نباید بچه هرچیزی خواست دراختیارش گزاشت، ولی خوراک وپوشاک خوب وظیفه اولیه هرپدرمادریه

نه من معلم زبان انگلیسیم ولی تدریس نمیکنم بعد ازدواج شوهرم اجازه نداد شرط ازدواجم بود و منم قبول کرد ...

خوب پس قراره خانه دار باشی ، پس حداقل فکر درمان و بعد بارداری باش.

همین امروز بگرد یه ماما اصلاح سبک پیدا کن و اصلاح سبک رو شروع کن و سال بعد اقدام کن ، حداقل سه ماه باید درمان کنی بعد اقدام

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه من معلم زبان انگلیسیم ولی تدریس نمیکنم بعد ازدواج شوهرم اجازه نداد شرط ازدواجم بود و منم قبول کرد ...

به نظر من بذار عمر ازدواجت بیشتر بشه 

شناخت بیشتری از همسرت پیدا کنی 

در این مدت هم دنبال راه های درمانی باش که تنبلی تخمدانت رو برطرف کنی 

پزشک فقط بعد جسمی شخص شمارو در نظر گرفته و بس

من از بچه و ازدواج متنفرمولی دلیلام واسه بچه: بارداری و چاق شدن و زشت شدن درد شدید گریه بچه نداشتن خ ...

برای همین بهشت زیر پای مادره

مادر یعنی کسی که ازخودش میگذره بخاطر بچه.

مادری وظیفه بزرگ وسنگینیه که روح ودل بزرگ و صبر وایثار میخواد

اگر قراربود همه خانما به این چیزایی که شما فرمودین فکرکنن ومنصرف شن خودماها الان وجودنداشتیم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄