2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3038 بازدید | 202 پست
من ماهی دو میلیون اجاره خونه.تقریبا یک میلیون هم خرج خونه.بازار هم که داغون.البته آدم تنهاست میتونه ...

یک میلیون خرج خونه؟چطوری مدیریت میکنی عزیزم؟وقتی یه کیسه برنج شده نزدیکای یه تومن .ببخشید فقط سوال شد برام دلگیر نشی ازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مسئله اینه تورم رو همه اثر میذارهپولدار رو پولدارتر میکنه دیگه چ صیغه ایهاز هر قشری هم باشی فقیر ...

تجربه من نشون میده که حرفتون درست نیست 

وقتی تو همین تورم خیلی ها دارن ماشینشون رو ارتقا میدن ملک میخرن یعنی تو همین تورم دارن پیشرفت میکنند و پولدارتر میشن 

حداقل تو قشر بازاری خیلی میبینم اینجوری هست 

البته برای همه اینطوری نیست 

دیدم پولداری که تو تورم هم ضرر داره چون اشتباه محاسبه کرده امروز اتفاقا به شوهرم میگفتم که ایران برای مردم میدون جنگ شده یعنی یکبار حواست رو جمع نکنی تو سرمایه گذاری شاید جوری سوخت بدی که تا سالها نتونی پایشی 

یک نمونه بهت بگم ببین آدم‌های که شغلشون آزاده و وضعشون خوبه خیلی بدهکارن بعد تو تورم دارایی شما بالا میره اما مثلا بدهی وامت به بانک که بیشتر نمیشه همون قدر میمونه در اصل راحت‌تر میتونی بدهی تو پرداخت کنی 

من بارها این مورد رو در مورد خودمون تونستم تجربه کنم 

تجربه من نشون میده که حرفتون درست نیست وقتی تو همین تورم خیلی ها دارن ماشینشون رو ارتقا میدن ملک میخ ...

خب دیگه چون حقوقشون بالاست

حقوق بالا باعث پیشرفت میشه

ن این ک ارزش خونه و ماشین و ویلا و ... بره بالا بگه پولدار تر شدم ! خب در کنارش همه چیز هم رفته بالا 

کلا مسئله اینه تورم رو همه اثر میذارهپولدار رو پولدارتر میکنه دیگه چ صیغه ایهاز هر قشری هم باشی فقیر ...

عزیزم پولدارها مالک ها هستن ، تورم باعث گرون شدن اون ملک های خدامیلیاردی میشه باعث گرون شدن ۱تن طلاشون میشه ، پولدارها از دارایی هاشون پولدارن نه از درآمدشون 

عزیزم ما فقیر نیستیم اصلا مثلا اگر بتونم برای خودم سرم پوستی میخرم یا مثلا غذای خوب و ...اما این در ...

ایشالله دخترت خوب باشه و سلامت 

واقعا کاشت ناخن و روتین پوستی در برابر سلامتی بچه مون چیزی هم نیست 

یک مورد دیگه رو هم در نظر داشته باش حالا من نمیدونم شما چند تا بچه داری 

اما اغلب خانم‌هایی که برای خودشون بیشتر خرج میکنند یا بچه ندارن یا نهایت یکدونه بچه دارن 

بعد خیلی ها هم که تو خیابون میبینی ده مدل عمل دارن دختر  مجرد هستن 

عزیزم پولدارها مالک ها هستن ، تورم باعث گرون شدن اون ملک های خدامیلیاردی میشه باعث گرون شدن ۱تن طلاش ...

خب عزیزم وقتی ملک گرون میشه اجناس هم گرون میشه ! دارو و درمان هم گرون میشه ! دیگه کدوم افزایش ثروت و پولداری؟! فرقی نمیکنه 

جدیاطراف ما زندگی های معمولی اینطورنخودمونم همینجوری هستیم و بنظرمون خیلی عادیه😬شغل شوهرتون چیه؟ ای ...

شغل شوهرم ازاده در امدشم بد نیست اما مریضی های دخترم و هزینه های سنگین عملش ما رو زمین زد .ممنونم عزیزم❤️❤️❤️