ببخشید اونجا آنقدر یا لایک شدم یا سوال کرده بودن ازم یا نظرم نقد شده بود دیگه قاطی کردم خیلی ها رو جواب نتونستم بدم
هیلارونیک اسید رو من انجام ندادم اما دیدم که نتایج خوبی ازش گرفتن حتی چند ماهه پیش هم کلینیک بودم برلی مزوتراپی کفت دفعه بعد بیا هیلاروتیک اسید برات بزنم نمیدونم تزریقی هست یا به صورت سرم اما اینجا تو یک تاپیک دیدم تزریقی بود قیمتش هم از مزوتراپی ارزونتره زیر یک تومن هست حالا عملکردش رو نمیدونم چیه
من خودم تقریبا ۲۵-۲۶روز پیش مزوژل هیلارونیک اسید جالپرو تزریق کردم که این فرق داره ابرسان بینهایت قوی هست و خیلی هم گرونتره پوستم بهتر شده اما معجزه نکرده یعنی در حد ده درصد پوستم باز شده خواهرم نمیدونست تزریق کردم گفت چقدر صورتت بهتر شده
اما این هیلارونیک اسید که من تزریق کردم مزوژل بوده خودم موادش رو از سایت خریدم بردم پیش دکتر برام تزریق کرد کمی ارزونتر بیافته برام برای من لینجوری نه میلیون تومن تموم شد میرفتم کلینیک حدود یازده تومن میشد
ابرسان رو قبول دارم باید استفاده کرد ضدافتاب و ابرسان و شوینده ملایم ایرانی رو خیلی قبول دارم
اما روتین هایی مثل تونر و سرم ویتامین و کرم کلاژن رو قبول ندارم چون اصلا داخل پوست نفوذ نمیکنه تونر هم به مرور لایه محافطتی پوست رو میشکنه
اما کلا کارهای تزریقی به نظرم جواب خوبی میده
قرص جوشان ویتامین سی هم برلی پوست خوبه
یعنی به جای سرم ویتامین سی به نظر من قرص جوشان هفته ای دوتا دونه بخوری بیشتر جواب میده
برای ماسک های صورت هم من بیشترین جواب رو از ماسک برنج پخته شده و آب نشاسته سیب زمینی گرفتم
آب نشاسته سیب زمینی خیلی خوب بود هم راحته هم رایگان هم اثرگذاریش سریع بود اما همونم تنبلی میکنم دیگه
در کل تمام اینکارها رو ببین انجام بدی تاثیر موقت داره
من زمانیکه ایران نبودم و هیچ مراقبت کلینیکی از صورتم نمیتونستم بکنم مثل بوتاکس و مزوتراپی و اینجور چیزها قشنگ پنج سال پوستم پیرتر شد اونم تو مدت شش ماه
حالا قبلش ده سال بود همه جوره به پوستم رسیدگی میکردم