2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 194 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درستش این هست که ارزش داشته های اون پولداره بیشتر میشه مثلا ارزش خونش بیشتر میشه و حال اون فقیر که ا ...

بنظرم تورم در نهایت به نفع هیچ کس نیست 

چون دیگ فقیری ک قدرت خریدش صفر بشه پولدار میخاد به کی جنس شو بفروشه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
بله همه جا متفاوته من یه آرایشگاه کاملا معمولی رو گفتم اگه آرایشگاه لاکچری بریم که خیلی بالاتر میگیر ...

لاکچری کجا بود

یه آرایشگاه کوچکه تو یه کوچه پرت هم هست تازه😅

کلا اینجا قیمتا بالاست

اره منم هیچ وقت پربازدید ها رو نمیخونم به نظرم همشون تقریبا دروغن احساس میکنم توهین به شعور خودمه

منم زمانی که این تاپیک پربازدید نشده بود دیدمش

هیچوقت تو پربازدید ها نمیرم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

راست میگی منم اصلا حسادت نکردم یا اون خانومو سرزنش نکردم خرجاش برای یه زندگی معمولی خوب بود

خدا بهشون بیشتر بده

ولی فشار زیاده

هردومون شاغل و طرحی وزارت بهداشتیم منم سالی یه بار لباس نمیخرم آرایشگاهم هیچوقت نمیرم چون کار آرایشگاهی ندارم صورتمو لیزر کردم نباید بند بندازم 

باشگاه و کلاس و دورهمی .... ندارم هیچوقت 

دوسال یه بار مشهد یا شمال

تنها هزینه م لیزره اونم تو شارژم سالی دوبار فقط 

رنگ مو و لوازم آرایش اصلا خودش اجازه نمیده بدش میاد بزنم فقط چندماه یه بار ضدآفتاب۳۰۰ و شوینده ۲۰۰

ولی طرف ما مهمون و دید وبازدید زیاده

باز بهمون فشار میاد

دلم سوخت

قشر متوسط واقعا دستش زیر ساطوره

برگشتم ایران البته چند ماه پیش یکبار رفتم اما بازم برگشتم کار داشتم نموندم

هرجاهستی خوش باشی عزیز

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

نمیدانم دقیق اما داخل سه جایی که کار میکنم ادمین دارن برای همه پیام رسان هاشون

آها

نمیدونم چطوری باید اطلاعات کسب کنم در این مورد

ممنونم که شما توضیح دادین

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

تورم , پول پولدار رو بیشتر میکنه ؟فرقش با پول فقیر چیه؟!مگه خونه و ماشین و ویلا و باغ و ... نون و آب ...

درآمد خیلیا با گرونیا بیشتر میشه ولی در نهایت

اونا هم باید پولارو تو همین گرونی خرج کنن

بابای من سردفتره، چندوقت پیش هزینه سند و اینا

سه برابر شد ولی خب در کنارش همه چی بالا میره

پیشرفت نمیکنیم فقط پا به پای گرونی پیش میریم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

همش که دروغ نیست اما قبول دارم بالای هفتاد درصدش دروغه اما در کل در جامعه هستن خانم‌هایی که بیشتر از ...

من بیرون که میرم خانومایی رو میبینم که حداقل دو تا عملو ماشین خوبو تیپ انچنانی رو دارن .حالا مجازی هم دروغ باشه دیگه تو جامعه زیادن.