تاپیک شوهرم میگه خرجت بالاست .خدا به زندگیشون برکت بده اما من واقعا حس سر شکستگی کردم .چقدر تفاوت زندگیا زیاده .من ماه قبلی رفتم برای اصلاح صورت ارایشگر صد و خرده ای گرفت عذاب وجدان گرفتم .نه اینکه فقیر باشیم یا خسیس اما انقدر گرونیه قشر متوسط رو به پایین خیلی فشار روشون هست .
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین احتمالا صاحب تاپیک دهه هشتادی اینا بوده .دلسوزی و هرج کم و از شکمت خودتو بچت بزن واسه جمع کردن و ماله دهه های ماست پس حرص نخور من جز روتین پوستیش هیچکدوم از گزینه هاشو نداشتم کلا شوهرم یه تومن ماهی میده که باهاش باید همه کار بکنم .در صورتیکه وضعشم خوبه
اصلا یه خانم چرا باید تاپیک بذاره بپرسه خرجش بالا هستش یا نه؟ خیلی غیرمنطقی
و اینکه هرکسی اندازه دخلش خرج میکنه. زندایی من مانتو میلیونی میخره چون حقوق داییم بالاست
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
شاید شعار باش فک کنی اما هرگز زندگیتو با زندگی بقیه مقایسه نکن زه دل خوش سلامتی ارامش می ارزه با کلی خرجولباس وکوفت سعی کن با شرایطی ک داری حال خودت و خانوادت خوب باش بعدم ظاهر و نبین خدامیدونه راست دروغه پشت زندگیشون چیه