2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 195 پست
عزیزم باورت میشه پشت در بیمارستانا هم هستم بخاطر مریضی دخترم .دیشب تو پلاسکو فروشی یه کارگر اومده بو ...

هعی💔

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
دیگه این خرج برای خودتون هست عزیزم به نظرم هر زنی ماهی سه چهار تومن باید برای خودش خرج کنه

سه چهار تومن واقعا چیزی نیستا ولی باید همونم باشه .من در این حد دارم اما خیلی چیزای دیگه هست که تو الویته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه این خرج برای خودتون هست عزیزم به نظرم هر زنی ماهی سه چهار تومن باید برای خودش خرج کنه

برای اینکه هر خانومی این خرج رو برای خودش بکنه اول اینکه باید موقع ازدواج چشمش رو‌باز کنه با چه کسی داره ازدواج میکنه 

دوم اینکه فقط مصرف کننده نباشه خودش هم تلاش کنه برای زندگی 

اینو گفتم چون حس کردم مجردی به درد آینده ات میخوره عزیزم

والا ملت شانس داره حالا اگ من ازدواج کنم برم سرکار طرف کلا سرکارنمیره میگ تو خرج کن یه سری مردها جنبه ندارن باید هی تو قرض باشن وگرنه کم توقع باشیی هوابرشون میداره 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

تورم که بیشتر بشه پول، پولدار ها بیشتر میشه پول کسایی که پول نداشتن کمتر میشه باعث فاصله بیشتر میشه

تورم , پول پولدار رو بیشتر میکنه ؟

فرقش با پول فقیر چیه؟!

مگه خونه و ماشین و ویلا و باغ و ... نون و آب میشه؟ تورم رو حقوق همه اثر میذاره و بی ارزش میکنه. تفاوت اینه حقوق پولدار بالا هست و میتونه بازم تو رفاه زندگی کنه ولی حقوق فقیر پایین

خب وقتی سرکار برید به نظرم نصف حقوقتون برای خودتون باید خرج کنید

خیلی دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه شاغل شد

اگه شاغل باشی آره حرفتون درسته

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

برای اینکه هر خانومی این خرج رو برای خودش بکنه اول اینکه باید موقع ازدواج چشمش رو‌باز کنه با چه کسی ...

نامزد هستم عزیزم 😊 و منم گفتم در جواب یکی از دوستان وقتی یک زن می‌ره سرکار از شش صبح تا هشت شب به نظرم سه چهار تومن پول خیلی کمی هست برای هزینه برای خود ادم