2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سطح خودشون رو میارن پایین آدمهای سواستفاده گر

الان با دروغایی که میگه همه حرفاش رو قبول دارن. جالبه که خودشونم میگن بو بردیم دروغ میگه، ولی چون همش میگه بدبختم و فلان برای اینکه دلش نشکنه حرفاشو قبول می کنن.

نمی دونم چرا راحت دروغ میگه و حرفاش رو انکار میکنه. خوب نزن اون حرف رو اگر اشتباهه

من نفهمیدم چرا این را به همسرت گفتی ؟چون طرح فرشی که مامانش برای خودش خریده بود شبیه مال تو بوده؟ در ...

نه مال اون با مال من کلا فرق داره شوهرم فرش خریده برام لنگه فرش خودمو ولی با مادرش رفتع خریده 

بنده خدا الان با خودش گفته چقدر خوشحال میشی که برات فرش خریده میدونی قیمت فرش دستبافت چقدره؟!اینهمه ...

اره میدونم یدونه ۶ متری ۳۷ میلیون خریدن جفتش ۸۰ به بالاس

نه مال اون با مال من کلا فرق داره شوهرم فرش خریده برام لنگه فرش خودمو ولی با مادرش رفتع خریده

کاش خونوادت اول رو ادبت کار میکردن بعد شوهرت میدادن. شخصیت خودتو کوچیک کردی با رفتار زشتت

اها

شاید چون مامانش تو کاره فرشه با اون خرید کرده سرش کلاه نره ولی منم بودم ناراحت میشدم بیخبر بره بخره 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
اهاشاید چون مامانش تو کاره فرشه با اون خرید کرده سرش کلاه نره ولی منم بودم ناراحت میشدم بیخبر بره بخ ...

اره دقیقا همین میگه مامانم سن خودش فرش بافته میفهمه ولی تو تجربشو نداری

اسی جان حرفایی که دوستان گفتن به دل نگیر معمولا اینجا اینطوریه هرکی اولا یه پست بذاره مخالف یا موافق بقیه همونو تکرار میکنن حالا اگه یکی میگفت حق باتوئه مادر شوهرت چرا رفته برای وسیله تو نظر داده مگه خودت بلدنبودی همه همینو تایید میکردن میدونم حق باتوئه ولی تند رفتی اونم دست خودت نبوده بخاطر فشارو ناراحتی اون لحظه بوده که فهمیدی شوهرت مادرشو برای خریدن وسیله برات برده خودتو نبرده