2777
2789
براش یه کادوی خوب بگیرین و به همراه یه نامه که توش نوشته باشین دوستش دارین و دلتون براش خیلی تنگ شده ...

اولش اینستا بلاکم نکرده بود

بنظرم ی راه ارتباطی گذاشته بود ولی انقد بهش پیام دادم بلاکم کرد هی میگفت نزار اینجا بلاکت کنم و اینا…

نمیدونم چیکار کنم😭

ن دیگ نمیخوام خودمو کوچیک کنمدیگ خیلی التماس کردم بیادش اون فقط مغرور تر شدبارها سعی کردم درستش کنم ...

متاسفم اما اون اصلا از اول علاقه ای به شما نداشته پس دیگه الکی سمتش نرین اگه یک پسر یه دختر رو واقعا دوست داشته باشه همهجوره پاش وایمیسه هیچوقت ترکش نمیکنه🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش اینستا بلاکم نکرده بودبنظرم ی راه ارتباطی گذاشته بود ولی انقد بهش پیام دادم بلاکم کرد هی میگفت ...

گفتم که تنها راه الان فقط این هستش که یه مدت طولانی اصلا سراغش رو نگیرین چون در اون صورت اگه واقعا شما رو دوست داشته باشه خودش حتما برمیگرده🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
متاسفم اما اون اصلا از اول علاقه ای به شما نداشته پس دیگه الکی سمتش نرین اگه یک پسر یه دختر رو واقعا ...

خودمم مقصرش بودما اینم بگم

ی سال کنکور داشتم برام همه کاری کرد اما من تو شرایط خیلییییییییییی بدی بودم دعوا پیش میومد 

دوستم رفت پشت سرم حرف زد جوری ک اون فک کرد من بهش خیانت کردم

اون بازم برگشت ولی سرد بود بخدا قسم من تمام تلاشمو کردم ک نشون بدم دوسش دارم ولی بلد نبودم و چون سرد بود همش میشد گیر

الان نیستش رفته دلم میخواد بیاد دارم میمیرم

گفتم که تنها راه الان فقط این هستش که یه مدت طولانی اصلا سراغش رو نگیرین چون در اون صورت اگه واقعا ش ...

خب الان ۱۹ روزه ک نیستم

البته قبلن خیلی در دسترسش بودم و این باعث شده بود مطمئن بشه ک من هیچوقت ترکش نمیکنم 

همیشه م بش گفتم بیا من منتظرت میمونم 

ولی خب نوزده روزم زیاده ها

پارسال براش تولد گرفتم💔😭

اینارو کی یادش میاد پس

خودمم مقصرش بودما اینم بگمی سال کنکور داشتم برام همه کاری کرد اما من تو شرایط خیلییییییییییی بدی بود ...

ببینید علاقه و عشق زوری نمیشه شما الان هم اگه تمام تلاشتون رو بکنین و اون بازم برگرده اگه واقعا دوستتون نداشته باشه یه روز مطمن باشین یا ولتون میکنه دوباره یا بهتون خیانت میکنه پس فقط منتظر باشین و سراغش رو نگیرین تا متوجه بشین واقعا دوستتون داره یا نه برمیگرده یا نه🙂

ببینید علاقه و عشق زوری نمیشه شما الان هم اگه تمام تلاشتون رو بکنین و اون بازم برگرده اگه واقعا دوست ...

اره میدونم ک زوری نمیشه ولی خودش میگفت من دلم تنگ بشه برمیگردم ولی آخرش دیگ کار ب دعوای شدید کشیده شد

ی سال خاطره اون همه عشق 

نوزده روزه نیستم 

یادش نیست؟؟

چقد دیگ تایم نیازه

خب الان ۱۹ روزه ک نیستمالبته قبلن خیلی در دسترسش بودم و این باعث شده بود مطمئن بشه ک من هیچوقت ترکش ...

نوزده روز اصلا هم زیاد نیست بعضی پسر ها بعد چند ماه یا حتی سال برمیگردن به سمت عشق قبلیشون🙂

اره میدونم ک زوری نمیشه ولی خودش میگفت من دلم تنگ بشه برمیگردم ولی آخرش دیگ کار ب دعوای شدید کشیده ش ...

خب دیگه خوبه که خودش هم گفته پس نیاز نیست شما کاری بکنین جز صبر تا خودش براتون دلش تنگ بشه و برگرده اون الان نیاز داره که یه مدت تنها باشه همین🙂

نوزده روز اصلا هم زیاد نیست بعضی پسر ها بعد چند ماه یا حتی سال برمیگردن به سمت عشق قبلیشون🙂

از کات دوماه و نیم میکذره ها از حرف نزدنمون نوزده روز 

وای دارم میمیرم دوستاش توی پیجم هستن و میدونم راجع ب من بهش میگن

چیکار کنم ک کنجکاو شه

از کات دوماه و نیم میکذره ها از حرف نزدنمون نوزده روز وای دارم میمیرم دوستاش توی پیجم هستن و میدونم ...

گفتم که فقط صبر دو ماه و نیم هم اصلا زیاد نیستش اگه بخواد برگرده بالاخره برمیگرده شما فقط صبور باشین همین🙂

میترسم اخه اون خیلی داره پیشرفت میکنه منو یادش بر😭

عشق چیزی نیست که از یاد بره به هیچ وجه🙂